picture03.jpg
picture01.jpg
picture02.jpg

Få din helt egen Valentino Boretti Big-Boy sækkestol

445,- / 890,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få fingrene i din helt egen Valentino Boretti Big-Boy sækkestol – The Original XXL – og mærk, hvordan stolen hurtigt tilpasser sig din krop

En ekstra siddeplads til både store og små

 

Journalist:Marie-Louise Svanberg

 

Er der noget hyggeligere end at synke ned og lade sig omsvøbe af en stor, blød sækkestol? Nu kan du få den eftertragtede Valentino Boretti Big-Boy sækkestol - The Original XXL, der med et omfang på 140 x 180 cm. er så tilpas stor, at den kan bruges af både voksne og børn og som både sofa eller stol.


Når du sætter dig i Big-Boy sækkestolen, vil du opleve, hvordan den hurtigt tilpasser sig din krop. Det betyder, at du kan bruge Big-Boy til ren afslapning, samtidig med at du kan sidde perfekt oprejst og se fjernsyn eller spille et spil.

 

Big-Boy er produceret til at kunne klare lidt af hvert. Den er f.eks. syet dobbelt i kanterne, samtidig med at stoffet er slidstærkt og vandafvisende. Det vil sige, at den er nem at vaske og gøre ren. Ikke nok med at du kan bruge den indendørs, så kan du også roligt slæbe den udenfor uden at skulle bekymre dig om jord og snavs.

 

Du kan frit vælge mellem 10 flotte farver til din Big-Boy, heriblandt blå, lilla, gul, sort og mange flere.

Betingelser

  • Kan indløses fra 10.11.2011 til 01.05.2012.

Værdibeviset kan først indløses fra d. 10. november 2011

 

Fragt er ikke inkluderet i tilbuddet, så der opkræves 110 kroner ved bestilling af Big-Boy.

 

Værdibeviset indløses ved at lave et køb på over hjemmesiden: www.infurn.com/dk/downtown . Når du har lagt BigBoy XXL i indkøbskurv, bliver du bedt om at indtaste din e-mail adresse. Du vil herefter få tilsendt et link fra infurn.com, hvor du bedes indtaste dit referencenummer samt kontrolbogstaver.

 

Man vælger farve når man foretager købet på infurns hjemmeside.

 

Leveringstid er 4-6 uger.

 

Hvis købet fortrydes, er returneringsfragt for egen regning.
Information

??

Aftalepart

Big Boy - Infurn
CVR: ??

Adresse

1A Pope Street
13 London, SE PH, England
Vælg variation
Vælg variation