ts0.jpg
ts1.png
ts2.jpg

Bliv slank i en fart, med slankekonceptet Turboslank

299,- / 599,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Slankekonceptet Turboslank giver dig et effektivt vægttab på 10 dage. Vælg frit mellem 3 smagsvarianter: chokolade, jordbær og vanilje

Slank med turbofart

Journalist: Marie-Louise Svanberg

Turboslank er et sikkert og enkelt slankekoncept, som bygger på det videnskabelige grundlag om et ketogen VLCD slankeforløb. Turboslank processen gør det muligt at udholde et ekstremt lavt kalorieindtag uden at opleve den frygtelige sultfølelse som umuliggør mange andre slankeforløb. På denne måde kan Turboslank forkorte en slankeperiode til et absolut minimum.

En slankekur med Turboslank går i praksis ud på, at skal du glemme dine kostvaner i 10 dage. I denne periode vil din primære føde bestå af milkshake, suppleret med små måltider á ca. 150 kalorier. Denne næringssammensætning garanterer et hurtigt og effektivt vægttab. Og når du har smidt de første svære kilo, kan du hurtigt komme videre med en sund livsstil.

Ved køb af Turboslank får du samtidig tilsendt en lille bog med 10 lækre opskrifter, der passer til det lave kalorieindhold.

 Sådan indtager du Turboslank:

Du skal indtage 110 g. Turboslank dagligt. Det svarer til 7 skrabede doseringsskeer. Pulveret blandes med 2 liter vand i blender eller i en shaker. Shaken nydes fordelt over hele dagen. Ønsker du en kraftigere smag, kan vandmængden reduceres til 1,5 liter.

Husk at du skal drikke ca. 1,5 liter vand ekstra hver dag.

Betingelser

  • Kan indløses fra 09.11.2011 til 31.12.2011.

Max.1500 solgte


Max. 1 pr. person

Værdibeviset indløses via hjemmesiden www.turboslank.dk . Her laver du et køb på almindeligvis. Når du har puttet produktet i 'kurven' får du mulighed for at indtaste en rabatkode. Her indtaster du: downtown. Når du trykker 'anvend kupon' bliver rabatten imidlertid fratrukket. Du vil herefter via e-mail, modtage din ordrebekræftelse fra Turboslank, hvor du bedes besvare den fremsendte ordrebekræftelse og heri skrive dit referencenummer og kontrolkode.

Fragt er ikke inkluderet i tilbuddet, og du vil derfor blive opkrævet 55 kr. for levering.

 

I tilfælde af at du fortryder købet, refunderes pengene ikke.Information

 

For kundesupport:

 

Tlf. 51 16 10 49

E-mail: info@turboslank.dk

Anmeldelser

www.turboslank.dk

"Uden at overdrive kan jeg godt sige, det var et spørgsmål om nu eller aldrig for mig, da jeg besluttede at tage en kur med Turboslank."Af Ellen Guldager Hansen

(set på www.turboslank.dk/cases )"Jeg begyndte på Turboslank for et par år siden og gik fra 91 til 82 kilo på 14-16 dage."

 

Af Martin Andersen

(set på www.turboslank.dk/cases)

q.dk

"Jeg har lige afsluttet 10 dage på et nyt slankeprogram. Jeg har aldrig oplevet noget lignende! 6,6 kg på 10 dage. Det var en af mine venner der anbefalede produktet (Han havde også selv haft succes med det). Efter at have læst en del om det inde på hjemmesiden (turboslank.dk) bestilte jeg den "lille pakke" på 10 dage […] De første 2 dage var lidt svære (men det er det vel altid når man tager en kur), men derefter kørte det på skinner. Jeg kan virkelig anbefale konceptet til alle og alle mine venner har også været på det med stor succes. Bare lige en lille hilsen og anbefaling herfra..."

(set på q.dk)

Aftalepart

Turboslank
CVR: 33575076

Adresse

Kuttervej 4
3730 Nexø
Vælg variation
Vælg variation