masage_001.JPG
masage_002.JPG
masage_003.JPG
masage_004.JPG
masage_005.JPG
masage_006.JPG
masage_007.JPG
masage_008.JPG

Få 1 times dybdegående kropsmassage hjemme hos dig selv

275,- / 550,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Gør som Malene Hasselblad og få massage til døren. Den erfarne massør Regin Jensen kommer hjem til dig og giver 1 times kropsmassage

Powerfuld og professionel massage til døren

Journalist: Linda Østergaard

Fotograf: Kim Bjærre

 

Jeg har interviewet mange professionelle behandlere og prøvet mange forskellige behandlingsmetoder. Men Regin Jensen har givet mig en af de mest effektive behandlinger nogensinde. Han har power i fingrene og går dybdegående til værks - og nu kan du også få lov til at komme i hænderne på den dygtige massør og få bragt en afspændende totaloplevelse direkte hjem til dig.

 

Regin Jensen besøger Downtown-redaktionen en solskinsfyldt novemberdag. Rutineret slår han den bløde briks op og forvandler i løbet af et fingerknips et mødelokale til en massageoase med blid musik og æteriske olier. Under behandlingen begynder jeg at slappe helt af i nakken og skuldrene, der ellers har siddet helt oppe under ørerne. Jeg løsner langsomt op i hele kroppen, for Regin ved præcis, hvad han laver, og han arbejder sig igennem både ryg, skulder, nakke, arme, hænder, ryg og ben. Han løsner intense spændinger, som har givet mig hovedpine gennem lang tid.

"I starten da jeg behandlede, blev jeg øm i hænderne. Men nu har jeg så mange fingerkræfter, at jeg skal passe på med at trykke for hårdt, når jeg giver folk hånden," fortæller den rutinerede massør Regin Jensen.

Og er der noget, som Regin ikke kan løsne med hænderne, bruger han gerne akupunktur-nåle, hvis du ønsker det.

 

Regin Jensen er uddannet fysiurgisk massør, akupunktør, er snart sportsskade terapeut og kan også skrive spa terapeut på visitkortet, som han har lært af de bedste hos Ni'mat Spa. At han kan sit kram, vidner kundelisten også om. Han har behandlet professionelle fodboldspillere fra landsholdet og Lyngbys superliga fodboldhold, ligesom han har givet massage til kendisser som Malene Hasselblad, Pernille Højmark, Bent Fabricius Bjerre og den professionelle danser Claudia Rex.

 

Selve behandlingen er nem og bekvem for dig, for Regin tager sin egen briks med og har ikke brug for mere end 4 m2. Briksen er specialdesignet til gravide maver, så der er bogstavelig talt plads til alle.


God fornøjelse!

Betingelser

  • Kan indløses fra 14.11.2011 til 14.08.2012.

Max. 2 værdibeviser pr. person.


Max. 300 værdibeviser til salg.

 

Tidsbestilling på sms eller tlf: 26 16 95 14 eller via mail: regin@rajsportogwellness.dk

Transport er gratis inden for følgende postnumre:
Postnr.:  1000-1499, 1501-1799, 1800-1999, 2000,2100, 2200, 2300, 2400, 2450. Transport derudover koster 2 kr. pr. km. fra Sionsgade 4, 2100 KBH Ø - frem og tilbage.

 

Steder hvor der skal betales for parkering, bliver det lagt oven i prisen.


Der skal meldes afbud senest 24 timer før aftalt tid, ellers kan værdibeviset betragtes som brugt.

 
Information

 

Åbningstider:

Alle dage efter aftale

Anmeldelser

rajsportogwellness.dk

"Jeg har været utrolig glad for Regins behandlinger i forbindelse med en  knæskade. Regin har været flexibel med både tid og sted for at give mig behandling.  Han har hjulpet mig med at få de værste smerter væk vha. akupunktur, laser og  kinesiotape. Jeg vil klart anbefale ham til andre, som har et travlt liv og sætter pris på en god behandling i eget hjem."


( Sagt af Claudia Rex, professionel danser og designer, set på rajsportogwellness.dk)

 

Aftalepart

Regin Jensen Massage
CVR: 30231643

Adresse

Amagerbrogade 114, 1.sal.
Vælg variation
Vælg variation