fash_001.JPG
fash_002.JPG
fash_003.JPG
fash_004.JPG
fash_005.JPG

Opdater vintergarderoben hos webshoppen Fashiolicious.com

200,- / 400,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få et gavekort til tøjshoppen Fashiolicious.com, der sælger kendte mærker som Black Secret, Nümph, Sneaky Fox, Fnug, Black Lily og Pernille Corydon

Et kvalitetsbevidst virtuelt univers

Journalist: Linda Østergaard


Hvad enten du har hang til feminine kjoler eller rå smykker er det virtuelle klædeskab på Fashiolicious.com et sted for dig. Her på Downtown-redaktionen har tilbuddet allerede affødt en akut trang til at forny garderoben og tilsætte et skandinavisk pift.

Så gå vinteren stilfuldt i møde, og shop løs blandt mærker som Black Secret, Nümphog Twist & Tango. Webshoppen har alt fra strømpebukser fra Sneaky Fox, fine cardigans, neglelakker fra Fnug, fede skindpunge fra Black Lily, feminine kjoler til oxiderede smykker fra Pernille Corydon.


Bag Fashiolicious.com står Nadia Lassen og Karina Broager, som åbnede webshoppen den 1. september i år. Begge er passionerede shoppere i webland og har en solid baggrund i henholdsvis modebranchen og møbelbranchen.

"Ambitionen er at have holde dig opdateret med nyeste mode uden at bruge en formue. Vores koncept er få fine ting samlet ét sted, hvor alt koster under 1000 kroner," siger Nadia Lassen, der er den ene medejer hos
Fashiolicious.com.

Tøj, tasker og tilbehør har særligt fokus på detaljer og gode snit. Du finder nye og fortrinsvis danske samt skandinaviske mærker af lækker kvalitet:

"Vi har primært skandinaviske mærker, fordi vi er så gode til mode herhjemme. Vi har også en del svenske mærker, som ikke mange kender, men hvor stilen er fed," forklarer Nadia Lassen.

Fashiolicious.com er en ligeså lækker og indbydende hjemmeside som det tøj, der sælges. Så sæt dig til rette foran skærmen og gå på shopping.

Betingelser

  • Kan indløses fra 10.11.2011 til 08.02.2012.

Max. 1 værdibevis pr. person

 

Max. 500 solgte værdibeviser til salg.

Værdibeviset kan først indløses, når du kommer til køb. I rabatlinjen skal du indtaste referencekoden (uden bogstaver), og de sidste 2 bogstaver skal du skrive i notatfeltet. Du skal købe for mindst 400 kr. for, at rabatten bliver aktiv.

For varer købt med et Downtown-værdibevis refunderes pengene ikke, men kan ombyttes til en anden vare.

Tilbuddet er eksklusiv fragt (65 kr.), men køber du for over 600 kr. er porto gratis. Ved returnering af en vare, er fragten for egen regning.

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre gavekort og gælder ikke til udsalgsvarer.

Lagervarer afsendes altid indenfor 1-3 hverdage med Post Danmark.

Værdibeviset kan først benyttes fra d. 10/11-2011.
Information

 

Kontakt:
Kundeservice:
info@fashiolicious.com

Aftalepart

Fashiolicious.com
CVR: ??
Vælg variation
Vælg variation