la_001.JPG
la_002.JPG
la_003.JPG
la_004.JPG
la_005.JPG
la_006.JPG
la_007.JPG
la_008.JPG
la_009.JPG
la_010.JPG

Frokost- og dessertpandekager for 2 pers. på La Petanque

110,- / 222,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 2 frokostpandekager + 2 dessertpandekager for 2 personer på det franske Crêperie La Petanque lige ved Torvehallerne i Indre By

Sprøde boghvedepandekager på La Petanque

Journalist: Mads Emil Wivel

Fotograf: Kim Bjærre

 

Downtown besøger La Petanques hyggelige franske madkælder en kølig, tåget eftermiddag. Så snart vi træder ind ad døren, får vi varmen og føler os hensat til en lille fransk landsby. Der er blotlagte mursten på væggene, orange-ternede duge på bordene og hyggelige glødepærer i loftet.

 

"Vil I smage en galette?," spørger medindehaver Lajla Wildau venligt. Øh ja tak, det vil vi gerne. Lajla gennemskuer vores intetanende blikke og forklarer, at 'galette' er det franske ord for boghvedepandekage - altså en madpandekage, der hører hjemme i det salte køkken.

 

Vi smager en sprød sag med franskimporteret skinke, smeltet ost, æggeblomme, hjemmelavet løgkompot og tomat. Det grove boghvedemel giver pandekagen en rustik kvalitet, en nøddeagtig smag og kvalificerer den til at være et regulært, sundt frokostmåltid. Pandekagen er sprød i kanten, som en galette skal være, og dejlig sej og blød i midten. Fyldet er lækkert og så tilpas veldoseret, at hvert element kommer til sin ret.

 

"Traditionelt drikker man cidre (fransk udgave af cider red.) til galettes," forklarer Lajla og skænker et par glas, så vi kan smage på boblerne. Smagen er tør og fyldig og minder på ingen måde om sine søde artsfæller fra Sommersby eller Recorderlig.

"Det smager næsten lidt af øl," noterer Downtown-fotograf Kim sig og tager en tår mere. Selvom cidre ikke er inkluderet i dagens tilbud, kan det varmt anbefales at investere i et par franske dråber til sin galette.

 

Vi får en crêpe til dessert, som er lavet på almindeligt hvedemel og minder om den traditionelle danske pandekage. Den er lækker blød og sød og med masser af smeltet chokolade - en perfekt afrunding på en lækker fransk pandekage-frokost.

 

I kan vælge i mellem:

 

Til hovedret

Nr. 32 med skinke, æg, ost, løgkompot, tomat og ansjoser

Nr. 33 med bacon eller skinke, æg, champignon, ost og purløg

Nr. 37 med bechamelsauce, skinke og champignon

 

Til dessert

Nr. 46 med chokolade og nutella

Nr. 47 med syltetøj

Nr. 48 med æblemos

 

Bon appetit.

Betingelser

  • Kan indløses fra 09.11.2011 til 30.12.2011.

Ring evt. og bestil bord på tlf. 64 65 82 23.

 

Max 480 solgte.

 

Tilbuddet gælder tirs-fre kl. 11.30-16.30.Information

 

Åbningstider:

Man lukket

Tirs-søn 11.30-22

Aftalepart

La Petanque
CVR: ??

Adresse

Rømersgade 9
1362 Kbh. K
  • La Petanque
    Rømersgade 9
    1362 København K
    64 65 82 23
Vælg variation
Vælg variation