CPHF_02.jpg
CPHF_01.jpg

50% på en Cofoco-luksuspakke

300,- / 600,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

50% på en Cofoco-luksuspakke

Cofoco dufter mest af mad

Skribent: Julie Vibe Michelsen

Denne Cofoco luksuspakke er designet til det moderne gourmet-glade storbymenneske, som ønsker inspiration i sit eget køkken. Tilbuddet dufter mest af dejlig mad, men også lidt af rejser, mode, trends, innovation, sundhed, frihed og feinschmeckeri.

Selvom maden selvfølgelig er omdrejningspunktet i dagens Cofoco-tilbud, så kredser det også om livsstil. I magasinet Copenhagen Food finder du blandt andet guides til storbyer verden over, råd om sundhed og hints om nyheder og mode.

Blandt skribenterne er nogle af de absolut mest anerkendte livsstilsjournalister - og af fotografer spotter du nogle af verdens førende.

Det kan lyde snobbet, men det er det langtfra. Faktisk gør Torben Klitbo og Christian Lytje, som står bag restaurantimperiet Cofoco, meget ud af at understrege, at det ikke behøver at være hverken svært, kompliceret eller dyrt at imponere i et køkken.

Dagens Tilbud giver også et eksemplar af Cofocos nye kogebog, der guider læseren gennem de opskrifter, der gjorde Cofoco til en succes. Der er lagt vægt på at opskrifterne er nemme at lave, men samtidig at maden er vaske ægte gourmet mad. Kogebogen viser også Cofocos historie i ord og billeder.

Sammen med bogen og magasinet får du dugen, som præsenterer de færdige retter værdigt og ekstra Cofocosk. Vi elsker det.


Betingelser

 • Kan indløses fra 09.11.2010 til 07.02.2011.

Kogebog, dug og det første (#2 nov/dec) magasin afhentes på enten:

Cofoco le marché på Værnedamsvej eller på Numero 64 på Østerbrogade.

De næste 2 magasiner bliver sendt til din adresse.Information

Åbningstider og hjemmeside

Man-lør 11-21

Søn: 17-21

www.cofoco.dk

Anmeldelser

Anneauchokolat.dk

"Jeg har været heldig at få lov til at smugkigge i magasinet og kan fortælle, at I skal glæde jer meget! Det er et super interessant og inspirerende magasin med madopskrifter og -kultur, råvarer, grej og (mad)rejsereportager."

Anne Moltke Hansen fra Anneauchokolat.dk

Fontbox.dk

"Kvaliteten af bladet er meget eksklusiv, og layoutet leder tankerne hen på det tidligere bolig eksklusiv i både format og udseende. Man føler, at man får godt læsestof med interessante artikler og flotte billeder for pengene. Det har været et bevist valg fra magasinets side, at samarbejde med kendte og dygtige skribenter og internationalt kendte madfotografer for netop at skabe dette look and feel i magasinet."

Sari Jensen fra Fontbox.dk

Aftalepart

Cofoco
CVR: 32767230
 • Cofoco
  Cofoco le marché
  Værnedamsvej 2
  1619 København V
 • Cofoco
  Cofoco Numero 64
  Østerbrogade 64
  2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation