Cofoco dufter mest af mad
Skribent: Julie Vibe
Michelsen
Denne Cofoco luksuspakke er designet til det moderne
gourmet-glade storbymenneske, som ønsker inspiration i sit eget
køkken. Tilbuddet dufter mest af dejlig mad, men også lidt af
rejser, mode, trends, innovation, sundhed, frihed og
feinschmeckeri.
Selvom maden selvfølgelig er omdrejningspunktet i dagens
Cofoco-tilbud, så kredser det også om livsstil. I magasinet
Copenhagen Food finder du blandt andet guides til storbyer verden
over, råd om sundhed og hints om nyheder og mode.
Blandt skribenterne er nogle af de absolut mest anerkendte
livsstilsjournalister - og af fotografer spotter du nogle af
verdens førende.
Det kan lyde snobbet, men det er det langtfra. Faktisk gør
Torben Klitbo og Christian Lytje, som står bag restaurantimperiet
Cofoco, meget ud af at understrege, at det ikke behøver at være
hverken svært, kompliceret eller dyrt at imponere i et køkken.
Dagens Tilbud giver også et eksemplar af Cofocos nye kogebog,
der guider læseren gennem de opskrifter, der gjorde Cofoco til en
succes. Der er lagt vægt på at opskrifterne er nemme at lave, men
samtidig at maden er vaske ægte gourmet mad. Kogebogen viser også
Cofocos historie i ord og billeder.
Sammen med bogen og magasinet får du dugen, som præsenterer de
færdige retter værdigt og ekstra Cofocosk. Vi elsker det.