50% på halvanden times Jurlique No Stress behandling hos den luksuriøse skønhedsklinik Sense of Beauty og et værdibevis på 50 kr. til andre behandlinger

Komplet afstressning for ansigt, ryg, hænder og fødder

Skribent: Stine Danving

Foto: Kim Bjærre

Den himmelske behandling indledes med et varmt fodbad, som sætter gang i cirkulationen og afslapper din krop. En 20 minutters skøn balinesisk ryg massage løsner spændinger og virker afstressende. Herefter er det ansigtets tur til forkælelse. Varme omslag varmer huden op, ansigt, nakke og skuldre masseres og efterfølges af en grundig afrensning samt en ansigtsmaske tilpasset din hud og afsluttende cremer. Hænder og fødder masseres blidt. Kroppen er nu totalt afslappet.

Trænger du til et åndehul i efterårets travle hverdag? Sense of Beauty tilbyder den perfekte behandling med Jurlique No Stress. Efter halvanden times fuldstændig afslapning og forkælelse, vil du forlade klinikken som et nyt menneske.

Hos Sense of Beauty lægges der vægt på behandlinger, der stemmer overens med naturens egne principper. Derfor anvender klinikken kun økologiske og plantebaserede produkter uden parabener, syntetiske dufte og farvestoffer. Hermed garanteres en behandling uden allergifremkaldende ingredienser, tilstoppende mineralske olier og udtørrende alkohol. Klinikkens hovedserie er det Australske biodynamiske mærke Jurlique.

En af klinikkens eksklusive specialer er den balinesiske kropsmassage. Denne blide og dybdegående massage udføres efter balinesiske traditioner og sender dig på en eventyrlig rejse til paradisøen med de hvide sandstrande, palmer og duftende blomster.

Sense of Beauty byder med Jurliique No Stress  på ansigtsbehandlingen der stimulerer kredsløbet og det lymfeaktive system, hvilket kan afhjælpe væskeophobninger og øge blodgennemstrømningen i ansigtet.

Besøg det luksuriøse og stemningsfulde åndehul på Østerbro og lad dig forkæle af skønhedsklinikkens dygtige behandlere. I Skønhedsklinikkens butik sælges ligeledes behandlingernes eksklusive produkter, så du også kan forkæle dig selv derhjemme. Med Dagens tilbud medfølger desuden et værdibevis på 50 kr. til andre behandlinger.

Betingelser

  • Kan indløses fra 08.11.2010 til 30.04.2011.

Ingen betingelser.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Mandag - fredag kl. 10-19

Lørdag kl. 10 - 14

Tlf. 35 35 58 08

Online booking

www.senseofbeauty.dk

Anmeldelser

AOK

"Meget professionel behandling, superlækre omgivelser, lækre produkter, rigtig god betjening. Kom hjem som et nyt menneske :-)."

Set på aok.dk

AOK

"Virkelig værd at prøve, økologi og så for en gangs skyld nogle kosmetologer der ved hvad de taler om iht. økologi.. mine varmeste anbefalinger"

Set på aok.dk

Aftalepart

Sense of Beauty
CVR: ??

Adresse

Blegdamsvej 126
2100 KBH Ø
  • Sense of Beauty
    Sense of Beauty
    Blegdamsvej 126 v/Trianglen

    2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation