Få for 500,- shopping for kun 250,- til tøjbutikken Aliyah i Guldbergsgade

Shopping-oasen, som aldrig
går på kompromis

Af Julie Vibe Michelsen

På hyggelige, hippe Guldbergsgade finder du tøjbutikken Aliyah, der med sin afslappede atmosfære byder velkommen til en sand fashionfest. Her kan du blandt andet fornøje dig med mærker som Rützou, Umloud, Nué Notes eller Månestråle. Er du mere i humør til accessories, så byder sortimentet også på sko og tasker. Dagens Tilbud giver dig 500 kroner shopping for kun 250 kroner hos Aliyah.

Du mærker straks en helt særlig stemning, når du træder ind over dørtærsklen til denne lille, hyggelige butik. Det skyldes måske, at ejeren Nadia har fået specialindrettet alt fra hylder og knager til tøjstativer. Stilen er gennemført ned til mindste detalje og sortimentet er nøje udvalgt i materialer og snit, så det ganske enkelt pirrer ens shoppelyst. Ordet kompromis er ikke et, man får lyst til at bruge.

"Jeg går meget op i min lille perle her, som jeg har haft i tre år, og jeg er kræsen med hensyn til, hvad der må hænge på mine bøjler", fortæller Nadia, og fortsætter: "Jeg har mine etablerede og populære mærker, men prøver ofte at vise de mere ukendte og up-coming designere, så man finder noget her, som ikke fås andre steder."

Sortimentet byder på ægte materialer, så som læder, økologisk bomuld og cashmere. Du finder alt fra festkjoler, gå-i-byen-toppe og smykker til det mere casual som jeans, tanktoppe og T-shirts. Så giv dig god tid. Og har du manden med på slæb, så står der en lille turkis taburet i hjørnet, som han kan hvile sig på, mens du sorterer i bøjlerne.

Betingelser

  • Kan indløses fra 10.06.2010 til 08.09.2010.

Åbningstider:

Tirsdag-fredag kl. 12-18

Lørdag kl. 11.30-15.00Information

Gælder ikke nedsatte varer samt smykker.

Værdibeviset kan ikke ombyttes til kontanter.

Kun ét værdibevis pr. person.

www.butik-aliyah.dk

Anmeldelser

mitkbh.dk

I Guldbergsgade ligger en perle af en butik - Butik Aliyah - hvor betjeningen er i top og tøjet så lækkert, at man bare har lyst til det hele. Super smart og til en rimelig pris. Helt klart et besøg værd.

Set på mitkbh.dk

shoptracker.dk

"Butik Aliyah er en lille perle beliggende i det hyggelige Guldbergsgade. I Butik Aliyah finder du en blanding af både nye og veletablerede mærker, danske og udenlandske."

Set på shoptracker.dk

Aftalepart

Aliyah
CVR: ??
  • Aliyah
    Aliyah
    Guldbergsgade 20 Kld
    2200 København N
Vælg variation
Vælg variation