bella_001_mor.jpg
bella_002_mor.jpg
bella_003_mor.jpg
bella_004_mor.jpg
bella_006_mor.jpg
bella_007_mor.jpg

Lækker ansigtskur for 2 pers. hos professionelle DermaBelle

565,- / 1.130,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få en luksuriøs ansigtsbehandling for 2 pers. hos topprofessionelle DermaBelle i hjertet af København – Downtown opfordrer dig til at hive din mor med

Hiv mor med til rendyrket luksus!

Journalist: Rose Maria Værnet
Fotograf: Kim Bjærre

Downtown opfordrer dig til at få din mor op ad sofaen og ud i byen, hvor I sammen kan nyde 1 times lækker ansigtsbehandling hos DermaBelle Skincare & Spa, der tager kosmetologi alvorligt, og indbyder jer til højkvalitets velvære i stilfulde omgivelser.

DermaBelles lokaler fremstår lyse og indbydende med brede panoramavinduer ud til Dronningens Tværgade i hjertet af det gamle København. Receptionen er en elegant shop, og her modtages I med smil og hjælpsomhed fra behandlere, der alle har den internationalt anerkendte CIDESCO-uddannelse. Foruden klinikkens stemningsfulde behandlingrum finder I et eksklusivt spaområde med massagebrikse, sekspersoners jacuzzi, spa-pedicurestole, storskærms-tv og et rosa-blomstrende kirsebærtræ.

Selv lagde jeg ansigt til DermaBelles klassiske ansigtskur, som varer cirka 1 time og består af:

- Rygmassage

- Afrensning af ansigt, hals og skuldre

- Hudanalyse med vejledning

- Peeling med exfolierende plantefibre

- Aromatisk damp

- Lokal dybderensning

- Ansigtsmassage
- Fugtgivende ansigtsmaske

- Arromesence dagcreme & øjencreme
- Let makeup baseret på naturlige mineraler

Under behandlingen afgav produkterne de mest vidunderlige, beroligende aromaer - fra en citrussyrlig olieduft under rygmassagen til en nærmest lakridsrods- og basilikumduft under den exfolierende peeling. Da jeg ikke kunne holde min bevågenhed over disse dufte tilbage, forklarede min behandler, at de bæredygtige produkter fra Decléor indeholder plantehormoner, blomstervand og æteriske olier, der har aromaterapeutisk effekt. Og det er blot en ekstra forkælelse oven i de fornyende, hudplejende effekter.

Resten af dagen kunne jeg ikke holde fingrene fra mit ansigt, der var uvant babyblødt og stadig duftede lifligt af de dejlige produkter.

Alle anvendte produkter tilpasses netop din hudtype. Er du besværet med uren hud som f.eks. akne eller talgknopper, kan du vælge en dybderensende ansigtskur, der også indeholder højfrekvens desinfektion og hovedbundsmassage.

Behandlingen kan også udføres med de eksklusive CARITA-produkter, der giver kuren en helt ny dimension. Disse produkter kræver et lille tillæg - men så er det jo godt, du har mor med…

Betingelser

  • Kan indløses fra 07.11.2011 til 07.05.2012.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 500 værdibeviser til salg.

De to ansigtsbehandlinger skal indløses samtidigt.

Afbestilling skal ske 2 dage før ellers kan værdibeviset indløses. 

Behandlingerne kan indløses tirsdag-fredag.

Tidsbestilling på tlf. 33 33 07 73.Information

Åbningstider:

Tir-ons: 10-18

Tor-fre: 10-19

Lør: 10-17

Anmeldelser

Bedoemmelse.dk

"Fantastisk sted. Simpelthen. Ejeren er virkelig dygtig, og du får ALTID en personlig og meget kompetent behandling. Jeg har kommet her fast hver eneste måned siden stedet åbnede. Lokaler og alting er pænt, lækkert og rent. Du føler dig rigtig godt tilpas her. Retning af bryn og brasiliansk voksbehandling kan anbefales! Jeg kunne aldrig gå andre steder hen. Jeg giver min aller bedste anbefaling til Dermabelle skincare."


Set på bedoemmelse.dk

Aftalepart

DermaBelle
CVR: 27434886

Adresse

Dronningens Tværgade 21
1302 København K
  • DermaBelle
    Dronningens Tværgade 21,
    1302 København K
Vælg variation
Vælg variation