rigtig2.jpg
RigtigKaffe_02.jpg
RigtigKaffe_03.jpg
RigtigKaffe_04.jpg

Ægte italiensk espressomaskine + en mælkeskummer

3.295,- / 7.158,-
  • 54% rabat
  • Slutter om

Få dit helt eget kaffebryggeri med en professionel italiensk espressomaskine, en Nemox Milki Mælkeskummer og 50 easy serving pods fra rigtigkaffe.dk

Slut med dårlig kaffe 

Journalist: Wendy Beekhuis & Sidsel Miller Hansen

Fotograf: Iben Marika Parum

 

Nemox Punto Pro M 200 er en espressomaskine, der udelukkende er lavet af stål. Maskinen har to haner, hvilket betyder, at du kan dele din espresso i to, hvis den skal være lidt mildere. Espressomaskinen har også en varmtvandsdyse, så du kan lave te eller amerikansk kaffe.

Derudover får du en separat Nemox Milki Mælkeskummer, der gør det let at lave varmt og skummet mælk lynhurtigt. Mælkeskummeren laver en tyk og rig creme, som kan forvandle din espresso til den lækreste café latte eller cappuccino.

Espressomaskinen kan bruge både formalet kaffe og Easy Serving pods (små puder med friskkværnet kaffe). Sammen med maskinen følger 50 stk. pods, som du kan bruge, når du vil undgå rengøring eller bare gøre det hele lidt lettere.

Næsten som Italien

Hvis der er noget, italienerne er kendt for at være gode til, så er det at lave kaffe. For kaffe er ikke bare kaffe for italienerne. Det er en menneskeret, og kvaliteten og smagen skal være i top - hver gang. Nu har du mulighed for at få et stykke af den italienske kaffetradition ind i dit eget hjem med en professionel espressomaskine magen til dem, du finder på caféer og restauranter i Italien.

Med et ønske om at give danskerne kvalitetskaffe launchede rigtigkaffe.dk for 2 år siden. Inspirationen har indehaverne naturligvis fundet i Italien, hvor kaffe er en vigtig del af dagen for italienerne, og hvor kvaliteten er i højsædet. Kvalitet skal også være i højsædet hos rigtigkaffe.dk, og derfor bliver alle deres produkter testet, inden de bliver solgt.

Espressomaskinen, mælkeskummeren og de 50 pods er en oplagt julegaveidé, der helt sikkert vil falde i god jord hos de fleste.

 

Betingelser

  • Kan indløses fra 08.11.2011 til 22.11.2011.

Max. 50 værdibeviser til salg.

Produkterne skal bestilles via følgende link: rigtigkaffe.dk/downtown

Reklamation eller spørgsmål vedr. maskinen skal foregå via rigtigkaffe.dk. Fragt ved refundering af maskine skal betales af forbrugeren selv. Ved refundering får forbrugeren først pengene tilbage, når rigtigkaffe.dk har modtaget maskinen.Information

??

Aftalepart

rigtigkaffe.dk
CVR: ??

Adresse

Godthåbsvej 73
8660 skanderborg
Vælg variation
Vælg variation