nu_001_mor.jpg
nu_002_mor.jpg
nu_003_mor.jpg
nu_004_mor.jpg
nu_005_mor.jpg
nu_006_mor.jpg
nu_007_mor.jpg

Få 1½ times personlig kostvejledning hos Skiftlivsstil.nu

349,- / 700,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få en sundere krop med 1½ times professionel kostvejledning. Prøv den omfattende konsultation selv eller giv din mor og hendes krop den bedste gave

Kom i gang med et sundere liv

Journalist: Marie-Louise Svanberg
Fotograf: Kim Bjærre

SkiftLivstil.Nu giver dig en behandling, der får kroppen på ret køl igen - til dig selv, eller som en gave til din mor og hendes krop. Det kan nemlig virke helt uoverkommeligt at ændre spisevaner, især hvis du er alene om det. Spisevaner hænger nemlig tit sammen med tanker og følelser, og ofte er indgroede vaner eller ritualer knyttet til dét at spise - og især til de usunde vaner. Vær god ved dig selv eller dit kære familiemedlem!

Med en konsultation hos ernæringsterapeut Louise Djernes fra Skiftlivsstil.nu får du en hjælpende hånd i kampen mod de gamle vaner. Louise tager udgangspunkt i dig, dine behov og det liv du lever og udarbejder herudfra en personlig - og samtidig realistisk - kostplan, som du kan overholde. Samtidig udarbejder Louise også en plan for motion. Med en kombination af de to, opnår du en varig livsstilsændring. 

Louise Djernes er uddannet både ernæringsterapeut fra Center for Ernæring og Terapi, og som Sundheds Ambassadør fra Københavns Erhvervsakadami. Derud over har  hun mange års erfaring i fitnessbranchen som holdunderviser og er uddannet ergoterapeut med speciale i børn og kost. Kombinationen af uddannelserne gør Louise Djernes i stand til at se alle facetter af dig, og kan derfor give dig den optimale vejledning.

Det får du:

1) Før konsultationen får du tilsendt 2 skemaer, som du bedes udfylde. I det ene skal du notere din kost i 3 dage. I det andet bedes du oplyse eventuelle symptomer, sygdomme osv. Du skal returnere skemaerne til Louise, så hun kan udarbejde din personlige kostvejledning og kostplan.

2) Selve konsultationen tager 1 ½ time. Her gennemgår I sammen de papirer du forinden har udfyldt. Samtidig får du en introduktion til den kost og motionsplan, Louise har udarbejdet. Du bliver sat grundigt ind i planerne og får en masse tips og gode råd samt 10 nemme, lækre og sunde opskrifter.

Glæd dig til en kostvejledning, der giver dig mere overskud og glæde i hverdagen.

Betingelser

  • Kan indløses fra 07.11.2011 til 07.03.2012.

Der skal bestilles tid (i tidsrummet man-fre 8-10) på tlf. 26 36 66 84.

Husk at oplyse det er et Downtown-tilbud.

Før første konsultation får du tilsendt 2 skemaer, som du bedes udfylde og returnere til klinikken inden den endelige kostvejledning. I det ene bedes du notere din kost i 3 dage, og i det andet skal du beskrive eventuelle symptomer, sygdomme m.m.Information

Åbningstider:

Alle dage: Efter aftale
(Tor og søn: lukket)

Aftalepart

Skiftlivsstil.nu
CVR: 33432992
  • Skiftlivsstil.nu
    Nørre Søgade 27 A, st. tv
    1370 København K
Vælg variation
Vælg variation