LU_001.jpg
LU_002.jpg

75% på 2 billetter til forpremiere d. 8. nov. på Lisbet Dahl og Ulf Pilgaards nye show - Nye Højder

198,- / 796,-
  • 75% rabat
  • Slutter om

75% på 2 billetter til forpremiere på Lisbet Dahl og Ulf Pilgaards nye show - Nye Højder. Forbered dig på en forrygende aften med høje grin og herlige tilbageblik

Nye højder

Skribent: Astrid Marie Renkwitz Madsen

Der er garanteret god stemning og højt humør, når makkerparret Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard indtager Musikteateret i Albertslund den 8. november 2010. De to erfarne skuespillere har en helt fantastisk kemi og vil uden tvivl sætte kulør på din aften.

Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard er to af dansk teaters største ikoner og har begge haft 40 år på de skrå brædder. Det blev fejret i 2009 med et brag af et jubilæumsshow, hvor publikums begejstring ikke var til at tage fejl af.

Nu er makkerparret klar til at gentage succes'en med endnu et show. De to revyhelte bliver akkompagneret af en trio af musikanter. Du kan roligt forberede dig på to veloplagte og yderst underholdende skuespillere, der udstråler varme og energi og konstant skyder med skarpe og underholdende jokes. Vær forberedt på at gå fra showet med latterkramper. Med Dagens tilbud får du 75% på 2 billetter til forpremieren den 8. november 2010.

Betingelser

  • Kan indløses fra 08.11.2010 til 06.02.2011.

Gælder til forpremieren mandag d. 8. nov.Information

Showstart kl. 20.

Anmeldelser

AOK

"Har netop været på Bakken og oplevet cirkusrevyen. Jamen det var så skønt, vidunderligt engagement og jeg ELSKER bare Ulf Pilgaard og Lisbet Dahl. De andre medvirkende var selvfølgelig også helt på toppen, alle spillede simpelthen for fuld skrue....jeg kan sgu' dårligt få armene ned....alle pengene værd....SÅDAN"

Set på aok.dk

Aftalepart

Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard
CVR: ??
  • Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard
    MusikTeatret Albertslund
    Bibliotekstorvet 1-3
    2620 Albertslund
Vælg variation
Vælg variation