olgasoldeboern_001.jpg
olgasoldeboern_002.jpg
olgasoldeboern_003.jpg
olgasoldeboern_004.jpg
olgasoldeboern_005.jpg
olgasoldeboern_006.jpg
olgasoldeboern_007.jpg

Shop lækkert børnetøj på nettet, med et gavekort på 300 kr.

149,- / 300,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Shop lækkert børnetøj på nettet med et gavekort på 300 kr. til børnetøjsbutikken Olgas Oldebørn. Her finder du eksklusive brands som Burberry, Hugo Boss, Ralph Lauren og DKNY

Børnetøj- og sko til de kvalitetsbevidste

Journalist: Rikke Toft og Maja Grønbæk
Fotograf: Gitte Overgaard

Hvis du kender et barn, du kunne tænke dig at glæde med lækkert nyt tøj eller nye sko, er Olgas Oldebørn stedet. Her finder du vinterjakken, gummistøvlerne eller det smarte tøj til julens fester. Og det er nemt - du kan stille og roligt sidde derhjemme og kigge på varerne og ordne indkøbene, når det passer dig bedst. Netbutikken er åben døgnet rundt, og her finder du alle de lækre varer, Olgas Oldebørn forhandler.

Varesortimentet består af nytænkende, moderne og unikke designs lavet af de lækreste materialer. Du kan være sikker på, at Olga Oldebørns varer er udvalgt ud fra kriterier om, at produkterne skal være rare at have på, og at der er kræset for pasform og funktionalitet. Indehaver Lene Albeck finder blandt andet inspiration fra udlandet:

"Meget af inspirationen kommer fra spændende blogs i udlandet. Eller fra en fornemmelse af hvad, 'der sker' i samfundet, og et kig på de tendenser, der er på voksenmoden."

Netbutikken forhandler også lækkert designer-interiør og små finurligheder som wallstickers, økologisk sengetøj, sjove lamper og klassikere som Wegners børnemøbler. Olgas Oldebørn skiller sig ud fra mængden ved blandt andet at tilbyde feinschmecker-mærkerne Burberry, Hugo Boss og Moncler.

Køb julegaven eller det lækre vintertøj til dine børn, børnebørn eller niecer og nevøer med gavekortet til en værdi af 300 kroner til Olgas Oldebørn.

Betingelser

  • Kan indløses fra 04.11.2011 til 24.12.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Værdibeviset indløses ved at lave et køb på almindeligvis over netbutikken www.olgasoldeboern.dk

I 'notatfeltet' indtastes referencenummer og kontrolbogstaver, hvorefter gavekortet fratrækkes manuelt.

Ved returnering af en vare, er fragten for egen regning.

 For varer købt med et Downtown værdibevis refunderes pengene ikke, men kan ombyttes til en anden vare. 

Der kan kun bruges 1 værdibevis pr. vare.Information

??

Aftalepart

Olgas Oldebørn
CVR: ??

Adresse

Mølleå 3
9000 Aalborg
Vælg variation
Vælg variation