dansehallerne1_mor.jpg
dansehallerne2_mor.jpg
dansehallerne3_mor.jpg
dansehallerne4_mor.jpg

2 billetter til ”Fallen from Heaven” i Dansehallerne

165,- / 330,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 2 billetter til dobbeltforestillingen ”Fallen from Heaven” i Dansehallerne – invitér din mor eller datter med til en uforglemmelig oplevelse

Musikalsk koreografi i Dansehallerne

Journalist: Mads Emil Wivel

Downtown præsenterer en oplagt oplevelse til en sjov mor-datter aften med flot dans på programmet. Tim Rushton, der er kunstnerisk leder for Dansk Danseteater, står bag den anmelderroste forestilling "Love Songs," der spillede for fulde huse på Det Kgl. Teaters Gamle Scene tilbage i maj måned. Han genopfører nu "Love Songs" på Store Carl-scenen i Dansehallerne, hvor publikum kan glæde sig til en jazz-inspireret forestilling med musik af Caroline Henderson.

Tim Rushton er - med sine 9 nomineringer og 4 Reumertpriser - den mest prisbelønnede koreograf i Danmark og et særdeles etableret navn i branchen. André Mesquitas CV er knap så langt, men han er en international upcoming stjerne, og det er lidt af et scoop, at det er lykkes Dansk Danseteater at få ham til at opføre urpremieren på hans nyeste stykke " . [Dot]" i Danmark.

De to forestillinger er samlet under titlen "Fallen from Heaven" og har tilfælles, at de tager kunstnerisk udgangspunkt i musikken og stræber efter at kombinere det æstetisk smukke med det alment-menneskelige. Titlen refererer til koreografernes stræben efter udtryksmæssig skønhed og en eksistentiel eftertænksomhed.

Tilbuddet gælder til 1 forestilling torsdag den 10. november, lørdag den 12. november eller onsdag den 16. november, alle dage klokken 20. I pausen har du mulighed for at se premieren på Jeanette Ginslovs kortfilm "La petite mort", en sensuel dansevideo om fysisk tiltrækning og den erotiske kærligheds mange ansigter.

God fornøjelse.

Betingelser

  • Kan indløses fra 07.11.2011 til 16.11.2011.

Max. 210 billetter til salg.

Værdibeviset gælder til 1 forestilling tors d. 10. nov, lør d.12. nov eller ons d. 16. nov - alle dage kl. 20.

Billetterne skal være bestilt senest den 9. nov.

Grundet den korte tidsfrist kan billetterne ikke refunderes efter køb.

Billetter skal bestilles på mail: suziie@danskdanseteater.dk. Oplys hvilken dag, du ønsker at se forestillingen samt dit reference-nummer.

Der tages forbehold for udsolgte dage.

Det anbefales at komme ca. 45 minutter før forestillingen. Husk at medbringe dit Downtown-værdibevis.Information

??

Anmeldelser

berlinske.dk

"Hvis der er en koreograf i dette land, der i den grad har sans for at vælge musik, der ikke bare matcher dansen og dens indhold, men også appellerer til publikum, så er det Tim Rushton. Og hold da op, hvor det swingede på Gamle Scene torsdag aften til premieren på hans nye sanselige, sjove og super musikalske "Love Songs" med Dansk Danseteater, Caroline Henderson og jazztrio i fornem forening på scenen." 

(Vibeke Wern på berlinske.dk om "Love Songs" på Det Kongelige Teater)

Aftalepart

Fallen from Heaven
CVR: ??
  • Fallen from Heaven
    Pasteursvej 20
    1799 København V
Vælg variation
Vælg variation