linda_001.JPG
linda_002.JPG
linda_003.JPG
linda_004.JPG
linda_006.JPG
linda_007.JPG
linda_008.JPG
linda_009.JPG

Bliv fashionabel til fingerspidserne med Shellac

123,- / 245,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Gør som Medina og Saseline og få farverige Shellac-lakkerier på fingerspidserne. Du får den prisvindende Shellac hos Nice Nails på Gl. Kongevej

Fashionabel til fingerspidserne

Journalist: Linda Østergaard
Fotograf: Kim Bjærre

 

De smukke, skinnende negle fylder i beautybilledet netop nu og er blevet et sandt fashion statement, som viser, at negle rykker. Det giver også et kick til selvtilliden - ligesom det siges at du kan slippe af sted med det meste på look-kontoen, når blot negle er i topform.

Jeg er ikke typen, der normalt går med neglelak, for lykken varer kort, når den skaller allerede efter en dags skriveri på tastaturet. Men CND's Shellac lover at holde op til to uger. Hos Nice Nails er Linda Grønhøj negletekniker og har over 5 års erfaring. Hun starter med at file mine negle og fjerne tilgroede neglebånd. Det første lag er en klar underlak, som beskytter neglen og skal tørre i en maskine med UV-lys i 10 sekunder.

Og så skal jeg vælge den farve, jeg vil have på neglene. Der er 20 at vælge mellem, så det er en ren slikbutik med farver som 'strawberry smoothie'-lyserød og klassisk 'Hollywood'-rød. Jeg vælger en diskret 'ice cappuccino,' der ikke skriger på opmærksomhed. Mine negle bliver lakeret to gange med den brunlige farve, og efter hver omgang skal neglene en tur ind i maskinen og tørre i to minutter.

Til sidst forsegles farven med en gennemsigtig overlak, inden mine neglebånd får en omgang fugtgivende olie, der dufter skønt af marcipan og blandt andet er proppet med e-vitamin og jojobaolie. Jeg er så glad for mine nye, lakerede negle. Det giver et velplejet look, og de virker stærkere. Jeg har testet holdbarheden, og mine negle har været på hårdt arbejde de sidste fem dage, men de har klaret det uden ridser i lakken eller afskalning.

Betingelser

  • Kan indløses fra 05.11.2011 til 04.05.2012.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 700 værdibeviser til salg.

Tidsbestilling via hjemmeside www.nicenails.dk

Afbestilling skal ske 24 timer før via hjemmesiden ellers kan værdibeviset indløses.

Særlige info: Hos Nice Nails får du et rabatkort, der giver dig den 6. behandling gratisInformation

Åbningstider:

Efter aftale:

Man-tors: 9-18

Fre; 9-14

Lør-søn: Lukket

Aftalepart

Nice Nails
CVR: 33651600

Adresse

Gl. Kongevej 96
1890 Frederiksberg
  • Nice Nails
    Gl. Kongevej 96
    1850 Frederiksberg
Vælg variation
Vælg variation