malenemassageterapi_001.jpg
malenemassageterapi_002.jpg
malenemassageterapi_003.jpg
malenemassageterapi_004.jpg
malenemassageterapi_005.jpg
malenemassageterapi_006.jpg
malenemassageterapi_007.jpg
malenemassageterapi_008.jpg
malenemassageterapi_009.jpg
malenemassageterapi_010.jpg

Und dig selv 90 min. afslappende kropsmassage

345,- / 695,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Und dig selv 90 min. afslappende kropsmassage hos den dygtige behandler Malene Ripullone. Behandlingen er effektiv mod smerter og spændinger

En smutvej til den 7. himmel 

Journalist: Marie-Louise Svanberg
Fotograf: Paw Ager

Downtown besøger Malene Ripullone en mørk og tåget dag i oktober. Forventninger hos Downtowns udsendte er tårnhøje særligt på grund af behandlingens navn 'den 7. himmel.'

I behandler-fællesskabet i Nørregade viser Malene mig ind i et lille rum, hvor tændte stearinlys og beroligende musik øjeblikkeligt får mig ned i tempo. Vi sætter os og taler lidt sammen. Malene fortæller om massagen og spørger ind til mit ve og vel. Ved hjælp af en indledende samtale kan hun målrette massagen, så den virker efter dine behov. Vi bliver hurtigt enige om, hvor mine smertepunkter befinder sig. De sidder primært i min nakke, der i længere tid har medført en ond hovedpine.

Jeg bliver indhyllet i store, bløde håndklæder på briksen, og Malene masserer mig blidt, men effektivt fra top til tå. Til massagen bruger hun en økologisk lavendelolie, og den lækre duft spreder sig i rummet. Duften har efter sigende en beroligende effekt på både krop og sind. Og måske er der noget om det, for der går ikke lang tid, før jeg befinder i en fuldstændig afslappet - næsten meditativ tilstand.

Flere gange under massagen beder Malene mig om at tage nogle dybe vejrtrækninger. Hun forklarer mig, hvordan de sammen med massagen hjælper med at frigive energi og lette spændinger. 

Efter ca. en times massage er behandlingen slut.  I ro og mag får jeg lov til at komme til mig selv, mens Malene henter en forfriskende økologisk drik til mig lavet af ingefær og citrus. Jeg svæver fra klinikken med en følelse af velvære og en oplevelse af at have oplevet den 7. himmel.

Betingelser

  • Kan indløses fra 04.11.2011 til 15.02.2012.

Max. 160 solgte.

Max. 2 pr. person

Der skal bestilles tid på tlf. 25 12 60 93 eller på e-mail mail@maleneripullone.dk Husk at oplyse, at det er et Downtown-tilbud.

Der skal meldes afbud senest 24 timer før aftalt tid, ellers kan værdibeviset betragtes som brugt.Information

Åbningstider:
Alle dage efter aftale

Aftalepart

Malene Ripullone
CVR: ??

Adresse

Nærumvænge Torv 8
2850 Nærum
  • Malene Ripullone
    Nørregade 41
    1165 København K
    Tlf.: 25 12 60 93
Vælg variation
Vælg variation