masage_001.JPG
masage_002.JPG
masage_003.JPG
masage_004.JPG
masage_005.JPG
masage_006.JPG
masage_007.JPG

1 times dybdegående kropsmassage hos fysioterapeut Sarah Blicher

325,- / 650,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 1 times dybdegående kropsmassage kendt fra Body-SDS hos den certificerede kropsterapeut og fysioterapeut Sarah Blicher i Indre By

Befriende lethed og bevidsthed i kroppen

Journalist: Linda Østergaard

Fotograf: Kim Bjærre

 

Jeg møder Sarah Blicher i det hyggelige behandlerfællesskab på Rådhusstræde. Lokalet er lyst, indrammet af store vinduer og med et groft trægulv. Her er lunt og lokker med afslapning i laveste gear. Sarah er en person, man føler, man har mødt før. Hun er nemlig imødekommende og smilende, og hun retter sin fulde opmærksomhed mod mig fra første øjeblik.


Sarah lægger ud med at massere mine lymfekirtler ved brystet og halsen, som stimulerer immunforsvaret. Med pulserende bevægelser og med særlige greb løsnes mine led i arme, ben, fødder og skuldre. Langsomt lærer jeg at trække vejret helt ned i maven og begynder at slappe af i skuldrene, selvom Sarahs hænder samtidig presser ned.

 

Sarah Blicher er uddannet fysioterapeut, certificeret kropsterapeut fra Body-SDS og arbejder også som fitnessinstruktør. Hun har over 7 års erfaring og har blandt andet sportsudøvere som faste kunder. Helt konkret kan kropsterapien afhjælpe manglende overskud og fysiske lidelser som spændingshovedpine, sportsskader og rygproblemer.

 

"Jeg er meget fokuseret på at give en helhedsorienteret behandling, hvor jeg kombinerer min viden fra fysioterapien med body-SDS. Det betyder, at jeg både har fokus på fysiologi, genoptræning, kost, manuel behandling og det psykiske aspekt," siger Sarah Blicher.

 

Med kyndige hænder frigør hun til sidst min nakke, så det giver et knæk og en forløsende fornemmelse. Spændingerne i nakken og skuldrene forsvinder lige stå stille, og jeg føler en befriende lethed i hovedet og en sjælden bevidsthed i kroppen.

Betingelser

  • Kan indløses fra 03.11.2011 til 03.03.2012.

Max. 2 værdibeviser pr. person.

 

Max. 300 værdibeviser til salg.

 

Tidsbestilling på tlf. 30 33 66 14 - telefonisk eller via sms

 

Hvis du booker din næste behandling inden for en uge, får du 25 % rabat på den næste behandling.

Hvis du har en henvisning fra lægen og er medlem af Danmark, får du noget af beløbet refunderet.
Information

 

Åbningstider:

Man: 9-17
Tirs: 9-18
Ons: 9-15
Tors: 9-15
Fre-søn: Lukket

Aftalepart

Krops- og psykoterapeuterne
CVR: ??
  • Krops- og psykoterapeuterne
    Rådhusstræde 3A, 1 sal.
    1466 København K
    Tlf. 30 33 66 14
Vælg variation
Vælg variation