mona_lise_001.jpg
mona_lise_002.jpg
mona_lise_003.jpg
mona_lise_004.jpg

4 smukke magnetiske neglelakker fra Mona Lise Cosmetics

229,- / 460,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Giv din neglelak et twist med 4 smukke magnetiske neglelakker og 2 magneter fra Mona Lise Cosmetics

En anderledes neglelak

Journalist: Mette Munk Nielsen

Fotograf: Mona Lise Cosmetics

Magnetisk neglelak er en nyhed fra Mona Lise Cosmetic, som er eneforhandler i Danmark af neglelakkerne fra LCN. De nye neglelakker er allerede blevet rigtig populære, fordi de både er nemme at påføre og smukke at se på. Så slå til nu og bliv klar til fest eller julefrokost eller glæd din kæreste eller datter med et neglelook, som du normalt kun ville kunne få hos en professionel.

Det er nemt at få flotte mønstre på neglene med de magnetiske neglelakker. Du har 4 smukke farver at vælge imellem: Blå, grøn, lilla og lys pink. Ryst flasken godt og påfør et jævnt lag af neglelakken. Vælg, om du vil lave diagonale linjer eller en stjerne på neglen og hold magneten stille over neglen i 5-10 sekunder for at få det valgte mønster. Det er en god idé at forsegle med en klar lak eller top coat.

"Det er super nemt at gøre, og det ser meget professionelt ud," siger Tonny Olsen, der er direktør hos Mona Lise Cosmetics.

Siden 1980 har Mona Lise Cosmetics været leverandør af produkter og udstyr til professionelle hudpleje- og skønhedsklinikker.  Åbner der en ny skønhedssalon, har Mona Lise Cosmetics som regel en finger med i spillet, både når det gælder indretning og produkter. Virksomheden har nemlig alt fra brikse til lækre cremer, ligesom Mona Lise Cosmetics også tilbyder efteruddannelse og kurser inden for skønhedspleje.

Du kan se farverne på neglelakkerne og bestille dem her

Betingelser

  • Kan indløses fra 03.11.2011 til 17.11.2011.

Max. 2 værdibevis pr. person.

Skal bestilles på tlf.
33 15 33 04 eller på monalise.togidata.dk/catalog.

Fragten er inkluderet i prisen.

Ønsker du at bytte produktet, skal du selv betale fragt.Information

Åbningstider:

Mona Lise Cosmetics telefontider:
Man-fre: 10-16

Aftalepart

Mona Lise
CVR: ??
  • Mona Lise
    Gyldenløvesgade 21
    1600 København
Vælg variation
Vælg variation