tandklinikkendantesplads3_001.jpg
tandklinikkendantesplads3_002.jpg
tandklinikkendantesplads3_004.jpg
tandklinikkendantesplads3_005.jpg
tandklinikkendantesplads3_006.jpg

Få en tandlægekonsultation inkl. 2 x røntgenbilleder

150,- / 500,-
Udsolgt
  • 70% rabat
  • Slutter om

Få en tandlægekonsultation inkl. 2 x røntgenbilleder hos Tandklinikken Dantes Plads. Klinikken har det nyeste behandlingsudstyr og ligger kun 5 min. fra Rådhuspladsen

Et behageligt besøg hos tandlægen

Journalist: Marie-Louise Svanberg

Fotograf: Paw Ager

 

Mange forbinder et besøg hos tandlægen med noget ubehageligt. Det skyldes oftest en dårlig oplevelse fra et tidligere tandlægebesøg, måske helt tilbage fra skoletandplejen. Sådan en oplevelse kan komme til at fylde så meget, at et besøg hos tandlægen til sidst medfører stress, angst og svedeture - og enhver dårlig undskyldning bliver fundet frem for at melde afbud.

 

Tandlæge Maryam Marashi og hendes erfarne og dygtige hold hos Tandklinikken Dantes Plads lægger stor vægt på, at du skal få den bedst mulige oplevelse, når du besøger klinikken, der ligger kun 5 minutters gang fra Rådhuspladsen og Hovedbanegården - og de tager tandlægeskræk meget alvorligt.

 

Det betyder blandt andet, at den store klinik er indrettet hyggeligt med blomster og tændte stearinlys. Ja, der er en næsten hjemlig atmosfære, og med det samme du træder ind ad døren, bliver du mødt af et smilende og imødekommende personale, der er klar til at lytte til dig og dine behov - og som bl.a. tilbyder dig beroligende musik for at få dig til at slappe af. Så der er vist ikke flere dårlige undskyldninger; af sted med dig!

 

OBS! Hvis du er alvorligt plaget af tandlægeskræk, er det vigtigt, at du informerer klinikken om det, når du bestiller tid til eftersyn. På den måde kan personalet sætte den nødvendige tid af til dig og bestræbe sig på at give dig den bedste oplevelse.

Betingelser

  • Kan indløses fra 03.11.2011 til 15.06.2012.

Max. 400 solgte

Max. 1 pr. person

Der skal bestilles tid på tlf. 33 11 98 25. Husk at oplyse at der er tale om et Downtown tilbud
Information

 

Åbningstider:

Man og ons 8-15

Tir 10-18

Tor 8-17

Fre 8-14

Aftalepart

Tandklinikken Dantes Plads
CVR: 33113722
  • Tandklinikken Dantes Plads
    Dantes Plads 3
    1556 København K
Vælg variation
Vælg variation