PM_001.JPG
PM_002.jpg
PM_003.jpg
PM_004.jpg

Eksklusiv fotosession inkl. print af 5 billeder

599,- / 1.995,-
  • 70% rabat
  • Slutter om

Topprofessionel fotosession med indledende møde og print af de 5 bedste billeder – forevig dit perfekte øjeblik eller gi’ det som en intim gave

En intim gave til kæresten

Journalist: Severin Hygum

Boudoir henviste engang til et lille værelse, hvor fruen kunne gå ind og løsne lidt op for det stramtsiddende korset. Udtrykket bruges i dag blandt andet om fotografier, der har et underspillet, erotisk udtryk.

Mon ikke de fleste mænd synes det er sjovt at få et par lækre og intime billeder af kæresten, når hun ser allerbedst ud?

Dagens tilbud er både til kvinden, der vil forære et par lækre billeder af sig selv til kæresten - og til de mænd, der kan få overtalt kæresten til en spændende fotosession med flotte, sensuelle billeder.   

Erfarne folk
Lyng Bredesen og Tony Nielsen, der driver Private Moments, har begge lang erfaring som fotografer. Med baggrunde fra reklamebranchen er de vant til at skulle få billeder til at se så lækre ud som muligt. De byder Downtowns medlemmer velkommen til en fotosession, hvor der vil blive gjort alt for gøre oplevelsen og resultatet så godt som muligt.

Ekstra rabat:

På fotosession-dagen får Downtowns medlemmer desuden 30 % rabat på fotobøger, indramning, kalendere, andet print mm.

Betingelser

  • Kan indløses fra 01.11.2011 til 29.01.2012.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 200 værdibeviser til salg.

Da fotograferne ofte er på fotoopgave bookes alle aftaler på følgende mail: info@privatemoments.dk, så bliver du kontaktet i løbet af få timer.

Ved aflysning ring min. 1 dag forinden.Information

Åbningstider:
Efter aftale.

Aftalepart

Private Moments
CVR: 31006961

Adresse

Rødehus Vej 4
4700 Næstved
  • Private Moments
    H.C. Ørstedsvej 73
    1879 Frederiksberg C
Vælg variation
Vælg variation