salt_001.JPG
salt_002.JPG
salt_003.JPG
salt_004.JPG
salt_005.JPG
salt_006.JPG
salt_007.JPG
salt_008.JPG

Helbredende salt-terapi hos Sile Salt Room

150,- / 300,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 40 minutters helbredende salt-terapi på Danmarks første og eneste saltterapicenter Sile Salt Room Halotherapy på Åboulevarden

Godgørende saltterapi på Åboulevarden

Journalist: Mads Emil Wivel

Fotograf: Kim Bjærre

 

Min første tanke, da jeg træder ind i halotherapy-rummet er, at jeg aldrig har set noget lignende. Rummet imiterer forholdene i jordens underjordiske, naturlige saltgrotter, men føles mest som indersiden af et gigantisk, hvidt sandslot. Vægge, loft og gulve er fuldstændig dækket af at tykt lag salt. Behagelige stole er placeret rundt omkring i lokalet, og der strømmer blid musik ud fra et par små højttalere.

 

En lille maskine, kaldet en halo-generator, blæser forstøvede salt-mikropartikler ud i lokalet. Saltet er importeret fra Det Døde Hav og fra bjergene i Himalaya, fordi saltet fra disse steder har et særligt højt indhold af jod og mineraler, der virker rensende og desinficerende.

 

Bare 10 minutter mere…

Jeg sætter mig til rette i de magelige stole med Downtown-fotograf Kim, og vi falder øjeblikkeligt til ro, mens de antibakterielle saltpartikler indtager vores luftveje. Arbejdsdagen er langtfra overstået, så vi proklamerer, at vi kun har tid til 10 minutters prøvebehandling. Men skuffelsen står malet i Kims ansigt, da den blide summen fra halo-generatoren stopper alt for hurtigt. Så vi snupper lige 10 minutter mere.

 

Ejer Remy Daminovski hørte for første gang om saltterapi på en forretningsrejse i Sankt Petersborg sidste år. Efter at have oplevet saltets positive effekter på egen krop, satte han sig ind i konceptet og fandt ud af, at fænomenet har været udbredt i lande som Rusland, Polen og Finland i mange år. Og salt-terapiens popularitet vokser med hastige skridt i lande som USA, England, Italien og Australien.

 

Prøv salt-terapi hvis du døjer med:

Astma, allergi, svagt immunforsvar, bronkitis, åndenød, hudproblemer, øre-/næse-/halsinfektioner, luftvejsinfektioner, ledsmerter, søvnløshed, snorken, forkølelse, bihulebetændelse eller hvis du ønsker at forebygge forkølelse og efterårssnue.

 

For meget mere info besøg Sile Salt Rooms hjemmeside

Betingelser

  • Kan indløses fra 31.10.2011 til 29.02.2012.

Max solgte: 600 stk.

 

Tidsbestilling på telefon:

44 44 88 80 er påkrævet.

 

Børn kan tages med uden ekstrabetaling.Information

 

Åbningstider:


Man-fre 11-19

Lør 11-17

Aftalepart

Sile Salt Room
CVR: 0

Adresse

Åboulevard 7C
Kbh V
  • Sile Salt Room
    Åboulevard 7C
    1635 København
Vælg variation
Vælg variation