tarot_001.JPG
tarot_002.JPG
tarot_003.JPG
tarot_004.JPG
tarot_005.JPG
tarot_006.JPG
tarot_007.JPG
tarot_008.JPG
tarot_009.JPG

1 times tarotkort-læsning hos Susanne Taylor

299,- / 950,-
  • 69% rabat
  • Slutter om

Få 1 times tarotkort-læsning hos Susanne Taylor fra DR Dokumentarserien ”På rejse med sjælen” og forfatter til bestselleren ”Tarot kort & godt”

Få livsvejledning med tarotkort

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen
Fotograf: Kim Bjerre

 

Egentlig er jeg ret åben over for det alternative, men jeg har aldrig prøvet tarotkort-læsning. Jeg glædede mig derfor til at møde Susanne Taylor.

En tarotkortlæsning kan både handle om dit liv her og nu eller om dine fremtidsmuligheder. Du bestemmer selv hvilken af de to vinkler, du ønsker på din læsning. Jeg valgte at høre om mit liv de næste tre måneder og fik derefter lagt skæbneshjulet, som er grundstenen i en tarotkort-læsning.

Du blander selv kortene og trækker derefter dine kort med venstre hånd, der er nærmest hjertet. Du trækker først et nul-kort, der er hjulets centrum og derefter 12 kort, der kommer til at udgøre selve hjulet. Hvert kort illustrerer 12 forskellige områder i dit liv, henholdsvis din power, økonomi, kommunikation, boligsituation, fritidsinteresser, kollegaer, parforhold, personlig udvikling, rejser, karriere, netværk og vaner.

Ud fra kortene fortæller Susanne Taylor om dit liv, og det er ret vildt, det hun kan. Fx er det kort jeg trækker for min karriere "2 bægere," der er symbolet for kærlighed. 

"Du lægger ikke så meget vægt på prestige og løn. Du skal lave noget, der giver dig glæde og harmoni. Noget der er nærende, kreativt, inspirerende og tilfredsstillende. Det er dét, der er det vigtige for dig," siger Susanne Taylor.

Da læsningen er forbi efter en time, spørger hun mig, hvad jeg synes om det, hun har sagt. Og jeg bryder instinktivt ud i et stort smil. Jeg er nærmest eurofisk over hendes læsning og kortenes magi. Hun har ramt fuldstændig plet ved alle kort undtaget ét kort. Men som Susanne Taylor selv siger, er hun ikke profet. Mit besøg hos hende har fået en særlig plads i mit hjerte, og jeg kan kun anbefale alle at prøve det.

 

Betingelser

  • Kan indløses fra 28.10.2011 til 28.05.2012.

Tidsbestilling på tlf. 29 26 92 02 eller via mail info@susannetaylor.dk


Rutevejledning. Metroen kører direkte til Amager Strand St. Gå ad Roselillevej (ikke Engvej). Lige inden vejen bliver til cykelsti, kommer der en sti inde i hækken til venstre, som leder direkte ned til Engvej 37 (stien kan ses på Googlemaps på iPhone). 

 Information

 

Åbningstider:
Man-fre: Efter aftale

Aftalepart

Susanne Taylor
CVR: ??

Adresse

Engvej 37, st. tv
2300 KBH S
  • Susanne Taylor
    Engvej 37, st. tv.
    2300 København S
    Tlf. 29 26 92 02
Vælg variation
Vælg variation