Gourmet take away fra det anmelderroste The Kitchen i Hellerup – Snup mad for 300,- for kun 150,-

Gourmetkokke giver dig et sundere alternativ

Skribent: Julie Vibe Michelsen

Foto: Kim Bjærre

Hvem skal lave din mad, når du ikke lige selv orker det, men ønsker et sundere og mere eksklusivt alternativ til pizzastedet på hjørnet? The Kitchen take away er et rigtig godt bud. Her kan du både få frokostanretninger, salater og aftenmenuer kreeret af anerkendte gourmet kokke. Køkkenchefen Hasse Frid, tidligere køkkenchef på D'Angleterre, fortæller, at maden er lavet med kærlighed. Kærlighed for råvarer, for kreativitet, for sundhed og for de mennesker, som skal nyde den. Med Dagens Tilbud får du et værdibevis til The Kitchens take-away på 300 kr. for halv pris.


Når du træder indenfor, forstår du hvorfor de kalder sig The Kitchen.  I butikken er der nemlig frit vue ind i køkkenet, hvor de friske råvarer bliver tilberedt af kokkene, (som også ekspederer - så man får deres faglige ekspertise med på vejen). Knivene hakker sig med lynets hast igennem grønsagerne, ilden står op fra gasblussene under de sydende bøffer på panderne og hænder kredser for de små detaljer, mens ordrerne flyver højrøstet gennem lokalet. Her er ingen hemmeligheder. Til stor glæde for kunderne.

Stedet er populært. Her står som regel mange mennesker og venter - og selvom alt emmer af effektivitet og travlhed, så er stemningen glad og positiv. Min sidemand fortæller, at hun kommer mindst en gang om ugen og altid bestiller enten Ceasar-salaten eller Boller i Karry. Det er et fedt (men fedtfattigt) alternativ til den hurtige junkfood.

Så har du også aftner, hvor tilberedning af mad ikke står øverst på ønskelisten eller eftermiddage, hvor madpakken ligger lidt for fladt i tasken? Så er Kitchen take-away dit vidunderlige alternativ. Vores eneste advarsel til dig må være: Pas på med at være alt for sulten og giv dig god tid til at vurdere kombinationsmulighederne.

Betingelser

  • Kan indløses fra 04.11.2010 til 02.02.2011.

Hele beløbet på værdibeviset skal bruges på én gang.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Man-lør: 10.00-20.30

Søn: 17.00-20.30

www.thekitchen.dk

Anmeldelser

Berlingske Tidende

"Så er der de dage, hvor man længes efter en kæmpe burger. Afsted til Jægersborg Allé, hvor vi henter kvalitetsburgere i The Kitchen."

Set i Berlingske Tidende

Villabyerne Weekend

"GOURMET The Kitchen på Jægersborg Allé har netop fået ny chefkok. Hasse Frid har ti års erfaring fra den tidligere Remmen-koncern, hvor han har stået ved gryderne på restauranter som d'Angleterre, Kong Hans og Copenhagen Corner."

Set på Villabyerne Weekend

Aftalepart

The Kitchen v. Karina og Mikael
CVR: ??
  • The Kitchen v. Karina og Mikael
    The Kitchen
    Jægersborg Allé 37
    2920 Charlottenlund
Vælg variation
Vælg variation