resturante_G_002.JPG
resturante_G_003.JPG
resturante_G_004.JPG
resturante_G_005.JPG
resturante_G_006.JPG
resturante_G_007.JPG
resturante_G_008.JPG
resturante_G_009.JPG
resturante_G_010.JPG
resturante_G_011.JPG
resturante_G_012.JPG
resturante_G.JPG

5-retters fransk gourmet-middag for 2 pers. på Restaurant G

350,- / 700,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Spis som Prins Henrik med en 5-retters fransk gourmet-middag for 2 personer på nyåbnede Restaurant G i Gyldenløvesgade

Parisisk bistrostemning på Gyldenløvesgade

Journalist: Mads Emil Wivel

Fotograf: Kim Bjærre

Downtowns to udsendte føler sig hensat til en lun parisisk fortovsrestaurant, da vi træder ind ad døren til Restaurant G. Loftet er dækket af hyggelige glødepærer, gulvet er belagt med mørke klinker og bordene er specialfremstillet af gamle døre og gulvplanker. Den rustik-chikke indretning emmer af fransk bistro-stemning med et eksklusivt touch.

Restauranten ligger i bunden af Comfort Hotel G, men er på ingen måde forbeholdt hotellets gæster. I gastronomiske hovedstæder som London, Paris og New York er det helt naturligt, at mad-entusiaster opsøger hoteller udelukkende for at spise på deres restauranter. Og københavnere kan ligeså godt vænne sig til at gøre det samme.

Det er hårdt arbejde at spise sig igennem 5 retter fransk gourmet om eftermiddagen, men nogen skal jo gøre det. Så vi giver os i kast med forretten, der består af laks escabeche smagt til med safran og urter. Escabeche er en marinering, der tilføjes laksen efter tilberedning - meget smagfuldt.

Mellemretten er tynde skiver rimmet torsk, der færdigtilberedes ved bordet, når den varme kartoffel-porre-suppe hældes over. Den delikate torsk er garneret af en syltet porre, der giver lidt grønt modspil til fisken. Hovedretten består af langtidsbraiseret kalvespidsbryst med æble-rosmarin-kompot, rødvinssauce og peberodsskum. Den stærke peberrod giver de franske elementer et elegant spark af nordisk power.

Det er næsten kriminelt ikke at nyde et par glas rødvin til de frankofile herligheder, så gør jer selv en tjeneste og drik et par glas af Restaurant G's udvalg af internationale kvalitetsvine.

Efter hovedretten serveres en lækker Comté med syltet abrikos, knækbrød og små kiks. Den raffinerede ost efterfølges af den franske dessertklassiker crème brûlée, som er ledsaget af en kølig kugle appelsin-krokant-is. Alt i alt 5 retter gennemført fransk høj-gastronomi med et lille, moderne twist af nordisk sæson.

Bon appétit.

Betingelser

  • Kan indløses fra 28.10.2011 til 15.03.2012.

Tilbuddet kan benyttes efter 17.30.

Bookning af bord er påkrævet og foregår på tlf. 78 10 00 15.

Bemærk: Menuen skifter i januar.

Der er julelukket fra 22. dec. - 2. jan.Information

Åbningstider:

Man-Fre: 06.30-23
Lør-Søn: 07.30-23
Køkkenet lukker kl. 22

Aftalepart

Restaurant G (gammel)
CVR: 31938325

Adresse

Gyldenløvsgade 19
1600 KBH V
  • Restaurant G (gammel)
    Gyldenløvesgade 19
    1600 København V
Vælg variation
Vælg variation