mynthe_001.jpg
mynthe_002.jpg
mynthe_003.jpg

dt

349,- / 699,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

50% på den ultimative selvforkælelse - Prøv 1,5 time ’I am in Heaven’-behandling fra den eksklusive hudplejeklinik Mynthe

Mynthe tilbyder total velvære

Skribent: Frederik Plum

Foto: Kim Bjærre

Dagens Tilbud giver 25 minutters rygmassage efterfulgt af 1 times ansigtsbehandling, der indledes med aromaterapi, afrensning og peeling af huden. Herefter masseres ansigtet og en maske, der er tilpasset din hudtype, påføres. Mens du ligger med masken masseres hovedbunden, så den totale afslapning forefinder. Behandlingen afsluttes med påførsel af serum, ansigtscreme og øjencreme. Til hele behandlingen bruges der kun økologiske hudplejeprodukter uden kemiske tilsætningsstoffer.


Mynthe er et økologisk parfumeri og en hudplejeklinik, hvor de udelukkende forhandler økologiske produkter uden kemiske tilsætningsstoffer. I hudplejeklinikken bruges der også kun økologiske produkter til behandlingerne.

Hos Mynthe er professionalismen altid i højsædet og alle ansatte er uddannede kosmetologer. De lægger stor vægt på at opdatere deres kompetencer på internationale kurser og på hudplejeklinikken har alle kosmetologer specialiseret sig indenfor forskellige hudplejebehandlinger, der giver utrolige og holdbare resultater.

I behagelige omgivelser får du den bedste og mest afslappende hudplejebehandling, du kan forestille dig. I Mynthes hudplejebutik finder du et stort sortiment af økologiske hudplejemærker, der bl.a. inkluderer Jurlique, Organic Apoteke, Jane Iredale, REN, Tautropfen, Weleda og Madara.

Dagens Tilbud giver dig den totale selvforkælelse med en 1,5 times 'I am in Heaven'-behandling.

Betingelser

  • Kan indløses fra 03.11.2010 til 28.02.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 400 værdibeviser til salg.

Bestil tid på: 33 22 33 51Information

Åbningstider og hjemmeside:

Man-fre: 11-18

Lør: 10-15

www.mynthe.com

Aftalepart

Mynthe
CVR: ??

Adresse

bagerstræde 3
kbh v
  • Mynthe
    Mynthe
    Bagerstræde 3
    1617 Kbh. V
Vælg variation
Vælg variation