1.jpg

Få en flot, stram krop med en infrarød bambus-slankedragt

149,- / 299,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få en flot og stram krop helt uden besvær. Ved hjælp af en infrarød bambus-slankedragt fra kropsform.dk, kan du blive tynd helt uden at løfte en finger

Bliv strammet op helt uden besvær

Journalist: Marie-Louise Svanberg

Nu er forskellige bodysuits, der ikke virker, snart fortid. Prøv i stedet en opstrammende slankedragt, der arbejder for dig samtidig med, at den strammer ind de kritiske steder. Bambus-slankedragten øger kroppens naturlige forbrænding, mens du har den på - endelig en slankedragt, der rent faktisk slanker.

Den infrarøde bambus-slankedragt har nemlig hele 2 funktioner. Den opfylder først og fremmest slankedragtens oprindelige funktion: at få dig til at se slankere ud øjeblikkeligt. Derudover er dragten fremstillet således, at den ved hjælp af infrarøde stråler effektivt sætter gang i kroppens forbrænding.

Slankedragten er fremstillet af bambus, som er forkullet ved meget høje temperaturer og derefter specielt forarbejdet til nanopartikler og arbejdet ind i polyester. Resultatet er et utroligt stærkt materiale, som er særdeles hygiejnisk, antistatisk og behageligt at have på.

God fornøjelse.

Betingelser

  • Kan indløses fra 27.10.2011 til 26.01.2012.

Leveringstid er 1-3 dage så længe lager haves. Derefter er leveringstid ca. 1 uge.

Fragt er inkluderet i prisen hvorfor den er lidt dyrere end på hjemmesiden.

Hvis man ønsker at returnere varen eller bytte til en anden størrelse, skal man selv betale fragten.

Værdibeviset indløses ved, at du laver et almindeligt køb med dankort/kreditkort via hjemmesiden, men i kommentarfeltet skriver du referencenummeret, således at pengene ikke bliver trukket.Information

??

Aftalepart

Slankedragt
CVR: ??
Vælg variation
Vælg variation