yoga_002.JPG
yoga_004.JPG
yoga_006.JPG
yoga_007.JPG
yoga_008.JPG
yoga_009.JPG
yoga_010.JPG
yoga_011.JPG
yoga_012.JPG

5 kvarters sansefuld ayurvedisk oliemassage m. yogiske stræk

325,- / 650,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Forær dig selv 5 kvarters sansefuld ayurvedisk oliemassage m. yogastræk til forløsning af spændinger i krop & nervesystem hos Feelgood på Østerbro

Feelgood - så simpelt er det gode liv

 

Journalist: Rose Maria Værnet
Fotograf: Kim Bjærre


Feelgood ligger i Bogensegade på Østerbro, og jeg ville aldrig have forventet at finde 300 kvadratmeter lyse lokaler til ren livsnydelse gemt væk lige her. Eller at det var her, jeg skulle til at opleve en helt fantastisk og anderledes yogamassage.

Metthe og Valentin, der driver Feelgood, får mig straks til at føle mig tilpas. Metthe er rolig og smilende og instruerer mig ned på en stor madras på gulvet af lokalet. Et blidt lys strømmer ind gennem hvide persienner, og østlig musik og duft af olie og indiske urter gør mig afslappet.

Oliemassage og yogastræk

Metthe masserer min ryg i lange, bløde strøg. Olien og massagen varmer langsomt min krop op, blødgør og afstresser den og tillader Metthe at gå gradvist mere i dybden. Hun løsner op mellem mine skulderblade, langs min nakke og mine arme, ben og fødder. Jeg bliver bevidst om en ømhed i en stor meridianbane op gennem mit ben, som hun hjælper væk med sine varme hænder.

Efter massagen hjælper Metthe min krop ud i blide yogiske stræk såsom kobraen, hofteåbninger og lændestræk. Hun bruger sine fødder til at strække mine armes muskler og led, som hun aktiverer og afspænder præcis dér, hvor de er dømt til at blive ømme, når man arbejder foran computeren - den klassiske musearm og de fastlåste skulderområder.

Massagens sidste dele

Ved en blid mavemassage bliver jeg opmærksom på en ømhed, som hun også kan spore i en meridianbane i min håndflade mellem pege- og tommelfinger. Ved at stimulere dette punkt og trykke i strøg omkring min mave, forsvinder smerten. Metthe masserer små muskler i min øvre mave og fortæller mig, at det vil lette vejrtrækning ved at give mere plads til lungernes udvidelse. Med det samme kan jeg mærke effekten.

Massagens sidste del er en vidunderlig ansigtsmassage, hvor Metthe blidt masserer mine bihuler og stimulerer punkter i panden, omkring øjnene og i hovedbunden. Med et varmt klæde over øjnene afslutter jeg den 1 time og 15 minutters lange massage med afspænding i savasana-stilling, tanketom og forløst.

Dagen efter

Dagen efter massagen sætter jeg mig foran min computer for at nedskrive mine oplevelser. Og ændringen er markant. Min irritable musearm er ikke længere øm, min vejrtrækning føles mere ubesværet end før, og min krop summer stadig af samme energi som til massagen.

Så tillad dig selv at prøve denne aldeles anderledes massage. Som med yoga vil du gøre din krop en sand tjeneste.

Betingelser

  • Kan indløses fra 31.10.2011 til 01.06.2012.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 450 værdibeviser til salg.

Booking af tid foregår online på www.feelgood.dk under behandling og Ayurvedisk YogamassageInformation

Åbningstider:
Efter aftale

Aftalepart

Feelgood.dk
CVR: 21263044

Adresse

Bogensegade 8
2100 KBH Ø
  • Feelgood.dk
    Bogensegade 8, 1.th.
    2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation