AG_000.jpg
AG_001.jpg
AG_002.jpg
AG_003.jpg
AG_004.jpg
AG_005.jpg
AG_006.jpg
AG_007.jpg
AG_008.jpg
AG_009.jpg

Håndboldshow med AG København i Brøndby Hallens AGK Arena

149,- / 400,-
  • 63% rabat
  • Slutter om

Få 2 billetter og 2 t-shirts og oplev Danmarks bedste håndboldhold og Danmarks absolut fedeste håndboldshow. AG København mod Aalborg eller Skjern

Håndboldshow for hele familien

Journalist: Mads Emil Wivel

 

AG Københavns håndboldshows er allerede blevet legendariske og holdet er det bedste nogensinde set i dansk klubhåndbold. Efter fem oprykninger i træk debuterede AGK sidste år i ligaen, hvor de først vandt pokalfinalen, siden det danske mesterskab og i august vandt de den danske Super Cup. Der blev tillige sat verdensrekord, da ikke færre end 36.651 tilskuere så AG København løfte mesterskabspokalen i Parken.

En håndboldkamp med AG København er en oplevelse for hele familien. Der er masser af spænding og action til mændene, muskuløse håndboldspillere i korte shorts til kvinderne og metervis af underholdning til børnene. To timer før kampstart indtager børn (og deres forældre) AGK Livol Funzone og tester, om de kan skyde hårdere end Mikkel Hansen, kaste mere præcist end Joachim Boldsen eller drible hurtigere end Snorri Gudjonsson.

At det er en helt unik oplevelse at overvære en hjemmekamp med AG København, er der masser af beviser på. Downtown har klikket lidt rundt på internettet og fundet følgende udtalelse fra coach og blogger Anne Deppe, der tilfældigvis befandt sig i Brøndby Hallens AGK Arena i forbindelse med en større "Støt Brysterne"-kampagne:

"Faktisk må jeg indrømme, at jeg havde glemt, hvor cool det er at være til live-håndboldkamp. De forstod virkelig at fyre den af med musik, gymnaster, maskotter, kommentatorer, sangere, lysshow og røgmaskiner. Er du vimmer mand, det tog mig ca. 2 sekunder at komme i stemning, og jeg var fuldstændig opslugt af oplevelsen resten af dagen." (Set på The Little Girl Grew Up)

God fornøjelse!

Betingelser

  • Kan indløses fra 26.10.2011 til 10.11.2011.

Du skal have dit Downtown-bevis med til kampen - som ombyttes til en alm. billet ved indgangen markeret til "Downtown-kunder"

Alle er sikret gode pladser til denne kamp, men billetterne uddeles som "først til mølle".

Vælg frit mellem to håndboldkampe. AGK - Ålborg d. 29/10 kl. 16.15 eller AGK - Skjern d. 9/11 kl. 20.

T-shirts udleveres i AGK-giftshoppen. Der er masser af t-shirts, men størrelserne fordeles ligeledes efter "først til mølle"-princippet.

Bemærk: Der er ingen returret på billetterneInformation

??

Aftalepart

AG København
CVR: ??
  • AG København
    Brøndby Stadion 10
    2605 Brøndby
    Tlf. 43 43 15 20
Vælg variation
Vælg variation