makeup_001.JPG
makeup_002.JPG
makeup_003.JPG
makeup_004.JPG
makeup_005.JPG
makeup_006.JPG
makeup_007.JPG
makeup_008.JPG

Bliv din egen personlige makeup-artist med 3 t. makeupkursus

295,- / 795,-
Udsolgt
  • 63% rabat
  • Slutter om

Lær at lægge en fantastisk make up med 3 timers makeup-kursus hos Charlotte Elsted, der bl.a. har stylet modeller for Designers Remix og Stine Goya

Bliv din egen personlige makeup-artist 

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen

Fotograf: Kim Bjerre

 

Jeg har foundation på den ene halvdel af ansigtet, mens den anden halvdel endnu er udækket. Forskellen er kolossal. På den ene side ser min hud en smule træt og grå ud, mens den på den anden side har et friskt perlemorsagtigt look. Jeg anede ikke, at foundation betød så meget.

 

Jeg sidder i makeup-stolen hos HOW by Charlotte Elsted, hvor hun guider mig fra a-z og viser mig, hvordan jeg kan blive min egen personlige makeup-artist. Hun lærer mig, hvordan jeg skjuler mørke render, fremhæver mine kindben, laver det rette knæk på mine øjenbryn, løfter mine øjne med en mørk skygge og laver smokey eyes.

 

Når du ankommer bydes du velkommen og bliver placeret ved et spejl ved siden af de andre deltagere. Charlotte Elsted gennemgår jeres ansigter et efter et. Du lærer, hvad der virker på dit eget ansigt og ser, hvordan teknikkerne bruges på de andre deltagere.

 

Du opfordres til at tage din egen makeup med, så Charlotte Elsted kan guide dig igennem hvilken makeup, der virker og ikke virker for dig. Jeg havde en mørk kirsebærrød læbestift, men jeg har smalle læber og Charlotte Elsted viste mig, hvordan farven gør min mund lille og giver mig et spidst look. Hun anbefalede mig derfor, at bruge lyse nuancer, der gør læberne større.

 

Der vil blive serveret en forfriskning, og hver deltager vil efter endt kursus modtage et kursushæfte med personlige retningslinjer, anvisninger, tips og tricks.

 

Der kan være op til 6 deltagere på hvert make up kursus. Hvis I er flere, der gerne vil af sted sammen, skal I hver købe et værdibevis.

 

På dagen vil der være supertilbud på hårprodukter og makeup-produkter fra blandt andet Oribe, Phillip B, K-pack og Fudge. Derudover vil der være mulighed for at købe produkter fra det professionelle brand Makeup Factory.

Betingelser

  • Kan indløses fra 24.10.2011 til 31.07.2012.

Max 200 værdibeviser 

 

Der skal bestilles tid på tlf. 35 36 35 62

 

Kurserne ligger hver fredag kl. 15-18 og hver lørdag kl. 10-13 i lige uger.

 

Der kan max. være 6 personer pr. hold.Information

 

Åbningstider:

Man 9-15

Tirs-ons 9-18

Tors 9-19

Fre 9-18

Lør 9-14

Aftalepart

House of Waldorf
CVR: 31627303

Adresse

dalgas Boulevard 59
Kbh
  • House of Waldorf
    Dalgas Boulevard 59
    2000 Frederiksberg C
Vælg variation
Vælg variation