spiseri_001.JPG
spiseri_002.JPG
spiseri_003.JPG
spiseri_004.JPG
spiseri_005.JPG
spiseri_006.JPG
spiseri_007.JPG
spiseri_008.JPG
spiseri_009.JPG
spiseri_010.JPG

3-retters menu for 2 personer på Skotterup Spiseri & Enotek

295,- / 590,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Gorm Wisweh fra Go’morgen Danmark og hans hold af dedikerede kokke inviterer på 3-retters menu for 2 personer på Skotterup Spiseri & Enotek

God mad med god udsigt 

Journalist: Mads Emil Wivel

Fotograf: Kim Bjærre

 

Udsigten er det første, der møder Downtowns to udsendte, da vi stiger ud af bilen en sen torsdag eftermiddag. Skotterup Spiseri & Enotek ligger i første parket på Strandvejen med frit udsyn til Øresund. Havudsigten og den friske luft resulterer i en akut falden-i-staver og overvældelse over, at der kan være så smukt uden for København K.

Vores sultne maver lokker os dog hurtigt ind i det hyggelige spiseri, hvor vi får serveret en stor tallerken med charcuteri, ost, brød og diverse lækkerier til forret. Der er dejlig meget smag i delikatesserne, der da også er importeret direkte fra leverandører i Italien.

Vi spørger manager Jakob Heiberg, hvad der adskiller Skotterup Spiseri & Enotek fra Gorms andre restauranter. "Køkkenet er mere nordisk og …" - her bryder chefkok Tobias ind - "... kokkene er bedre". "Jeg er den eneste, der har fået 6 stjerner i Berlingske," siger kokken med et bredt smil og henviser til sin fortid hos den anmelderroste Restaurant Kadeau på Bornholm.

Hovedretten er et smagfuldt stykke mørt, rødt oksekød med græskar, svampe, ristede kerner og en kraftig sauce. Oksen er langtidstilberedt ved lav varme, hvilket gør kødet dejlig rødt uden at være blodigt - utrolig lækkert. Und jer selv at ledsage hovedretten med et par glas af restaurantens italienske kvalitetsvine.

Desserten byder på et særdeles intenst stykke chokoladekage. Opskriften er naturligvis fortrolig, men Jakob Heiberg afslører, at hemmeligheden er en sparsom brug af mel - cirka 3 spsk. til en stor bradepande! Så må I selv gætte jer til, hvilke andre ingredienser, den begrænsede mængde mel har gjort plads til. Den godgørende chokoladekage får et pikant modspil af en dejlig hvidvinspocheret pære og en kølig kugle vaniljeis. En vældig fin afslutning på en perfekt afstemt menu.

Skotterup Spiseri & Enotek ligger tæt på Louisiana og kan med fordel supplere et museumsbesøg i Humlebæk. Strandvejsbussen, linje 388, kører lige til restaurantens hoveddør, og der er kun 8 minutters gang fra Snekkersten Station. Af sted med jer.

Betingelser

  • Kan indløses fra 25.10.2011 til 15.03.2012.

Bordbestilling er påkrævet og kan ske online på www.skotterupspiseri.dk, skriv "Downtown" i kommentarfeltet.

Tilbuddet kan benyttes alle dage fra kl. 17.Information

Åbningstider

Man-tor 17-22.30
Fre 12-23.30
Lør 11-23.30
Søn 11-21.30

Anmeldelser

AOK

"Var på Skotterup Spiseri & Enotek i går aftes. Fik den dejligste mad og vin serveret i rigtig hyggelige omgivelser. Betjeningen var super og kompetent. Priserne var ualmindeligt rimelige set i forhold til den gode kvalitet i både mad og vin. Kan varmt anbefales til andre. Det var ikke sidste gang, vi spiste der :) Tak for en rigtig god oplevelse."

(Set på AOK)

Aftalepart

Skotterup Spiseri & Enotek
CVR: ??

Adresse

Strandvejen 232C
  • Skotterup Spiseri & Enotek
    Strandvejen 232C
    3070 Snekkersten
Vælg variation
Vælg variation