life_002.JPG
life_003.JPG
life_004.JPG
life_005.JPG
life_006.JPG
life_007.JPG
life_008.JPG
life_009.JPG

Få en ren og smuk hud med en intensiv ansigtsbehandling

325,- / 900,-
  • 64% rabat
  • Slutter om

Få en ren og smuk hud med en intensiv ansigtsbehandling hos Klinik Lifecare. Behandlingen er bl.a. effektiv mod akne, pigmentpletter, rynker og livløs hud

Ultimativ ansigtsforkælelse 

Journalist: Marie-Louise Svanberg
Fotograf: Kim Bjærre

 

En meget tidlig morgen er jeg på vej til Lyngby for at prøve en ansigtsbehandling hos Line Colvig Eriksen fra Klinik Lifecare. Jeg er meget spændt - og også lidt nervøs. På grund af min meget sarte hud har jeg nemlig altid undgået behandlinger med peeling af frygt for at ende med et rødt og hævet ansigt. Line har dog forsikret mig om, at behandlingen er meget skånsom.

Da jeg møder hende i døren, fordufter alle mine bekymringer. Line er smilende og imødekommende, og jeg fornemmer straks, at jeg er i trygge hænder.

På briksen forklarer Line mig endnu engang om ansigtsbehandlingen, mens hun vurderer min hudtype. Herudfra beslutter hun, hvilken væske min hud skal tilføres i første del af behandlingen, som er Dermolissage Silkpeeling. Der findes 4 væsker som hver indeholder en aktiv ingrediens, der er med til at gøre silkepeelingen så effektiv. Ingredienserne er blandt andet; hyaluron syre og aloe vera (til sart hud, fugtgivende), calicyl syre (mod akne), Kojic syre (mod pigmentpletter) og endelig den som jeg får med c-vitamin og antioxidanter, som virker mod livløs hud og fine rynker.

Første behandling varer cirka 20 minutter, og oplevelsen kan beskrives som en lille støvsuger, der bliver ført hen over huden, suger alle urenheder til sig og tilfører fugt.

Den næste behandling med ultralyd varer cirka 10 minutter. Mine bekymringer bliver gjort til skamme, for behandlingen kan allerbedst beskrives som behagelig. Mit ansigt bliver smurt ind i en tyk kølende gelé, hvorefter Line med en maskine blidt masserer mit ansigt. Maskinen udsender ultralyd frekvenser, der får huden til at genopbygge elastin og collagen og således giver en mere frisk og stram hud.

Afslutningsvis smører Line min hud ind i en plejende ansigtscreme. Resultatet er ikke til at tage fejl af - min hud er blød som en babynumse, og jeg går derfra med en særlig frisk glød.

Betingelser

  • Kan indløses fra 22.10.2011 til 21.04.2012.

Max. 450 værdibeviser til salg

Max. 1 værdibevis pr. person

Tidsbestilling mellem kl. 12-13 på tlf. 20 72 07 31.Information

Åbningstider:
Man-ons 8.30-16
Tir-fre 8.30-15

Aftalepart

Klinik LifeCare
CVR: 29911827

Adresse

Jernbanevej 3A
2800 Lyngby
  • Klinik LifeCare
    Jernbanevej 3A
    2800 Lyngby
    Tlf. 20 72 07 31
Vælg variation
Vælg variation