ojn_001.JPG
ojn_002.JPG
ojn_003.JPG
ojn_004.JPG
ojn_005.JPG
ojn_006.JPG
ojn_007.JPG

Få 1 times dybdegående irisanalyse

460,- / 920,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Passer du på din krop? Jubilæumstilbud på 1 times dybdegående irisanalyse giver dig indblik i din krops ubalancer, og hvordan du sætter ind over for dem

Uhyggeligt overbevisende!

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen

Fotograf: Kim Bjærre

 

"Heilen" betyder at helbrede, og det er, hvad Jørgen Nonnegaard gør og har gjort i nu 25 år. Jeg er lidt skeptisk da jeg træder ind i Astrologihuset på Østerbro, hvor Jørgen Nonnegaard har klinik. 

Jeg sætter hagen på et lille plateau og panden mod en bøjle på irisapparatet. En lille lampe lyser ind i mit højre øje, som jeg spærrer helt op, mens Jørgen Nonnegaard tager et billede af iris. Billedet toner frem på en skærm foran mig. Forstørret op på den måde kan man se brune pletter forskellige steder i øjet, hvide render i øjets mønstre og cirkler i forskellige størrelser, der er symmetriske med pupillen.


Jeg spærrer øjnene op...

Vi har alle vores skavanker, og jeg har særligt tilbagevendende problemer med to ting; ondt i lænden og blærebetændelse. Jeg tænker, at hvis Jørgen Nonnegaard kan se det, så er det imponerende. Det første jeg lægger mærke til på billedet er en stor hvid rende kl. 5 på regnbuehinden. Jørgen Nonnegaard starter kl. 6 og forklarer udførlige i urets retning.

"Lidt over kl. 6 kan du se lungerne. Der er en mørk plet. Har du været ryger?"

Jeg nikker.

"Kl. 4 kan jeg se, at der er en svaghed ved lænden."

Jeg nikker igen, og Jørgen Nonnegaard fortsætter øjet rundt, indtil han er tilbage ved kl. 6.

"Her kan du se en stor hvid rende. Det er blæren. Der er syv ar. Har du haft syv blærebetændelser?"

Jeg spærrer øjnene op. Jørgen Nonnegaard har lige sat ord på alle de skavanker, jeg har lidt af gennem livet - kun ved at se på regnbuehinderne i mine øjne. Han har ikke skudt forkert én eneste gang. Har ikke nævnt hovedpine, ondt i ørerne, knæproblemer eller andre skavanker, som jeg ikke lider af.


Det er ikke hokus pokus

Der er intet hokus pokus over det Jørgen Nonnegaard laver. Der findes videnskabeligt bevis for, at der er en direkte nerveforbindelse fra iris over hjerne og rygmarv til organerne, og irisanalytikere mener, at organerne kan sende reflektoriske tegn til iris via nerveforbindelserne. Det er disse reflektoriske tegn, Jørgen Nonnegaard netop har udpenslet for mig. Han har vist mig mit liv gennem mine egne øjne.

Heilpraktik har fra 1954 været integreret i det tyske sygesikringssystem, hvor konventionelle læger og naturmedicinere ofte arbejder sammen. I Danmark er heilpraktik endnu ikke anerkendt i den konventionelle lægeverden, men Jørgen Nonnegaard har min anerkendelse. Jeg er i den grad bevæget over hans kunnen.

Efter analysen lægger han en plan for, hvordan jeg gennem vitaminer, mineraler, homøopatiske dråber og laserakupunktur kan forebygge de tilbagevendende lidelser, jeg har.

Betingelser

  • Kan indløses fra 20.10.2011 til 20.05.2012.

Max. 100 værdibeviser til salg.

Tidsbestilling på tlf. 65 99 16 84.

Værdibeviset kan indløses onsdag, torsdag og fredag.Information

Åbningstider:

Man-fre: 8-16

Aftalepart

Jørgen Nonnegårds Klinik
CVR: 14285407

Adresse

Teglværksgade 37, 4
2100 kbh Ø
  • Jørgen Nonnegårds Klinik
    Teglværksgade 37, 4. th.
    2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation