dermabelle_002.jpg
dermabelle_003.jpg
dermabelle_004.jpg
dermabelle_006.jpg
dermabelle_007.jpg
dermabelle_008.jpg
dermabelle_009.jpg
dermabelle_010.jpg

Spa treat for to personer hos DermaBelle Skincare

1.195,- / 2.390,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Invitér veninden eller kæresten på en luksus spa-oplevelse hos Dermabelle Skincare. Ultimativ wellness-forkælelse med champagne og ansigtsbehandling

Den ultimative spa treat

Journalist: Marie-Louise Svanberg

 

DermaBelle Skincare har designet den ultimatives spa treat, hvor du og en veninde eller kæreste kan få et pusterum fra den travle hverdag. Læn jer tilbage og nyd 1 time og 45 minutters ren selvforkælelse.

 

Det får I:

 

- Forkælelsen begynder med en grundig kropspeeling, der fjerner døde hudceller og efterlader jeres hud fornyet og fuldstændig silkeblød.

 

- Efter en frisk dush kan I hoppe op i DermaBelles store runde jacuzzi, hvor I med et glas champagne i hånden kan læne jer tilbage og nyde, hvordan de bløde bobler masserer enhver spænding ud af jer.

 

- Herefter får I lavet en hudanalyse, som DermaBelles dygtige kosmetologer bruger til at sammensætte en individuel og dybdevirkende ansigtsbehandling.

 

- Som prikken over i'et afsluttes jeres spa treat med en lækker manicure, hvor jeres hænder får en let håndmassage, neglene files, poleres og neglebånd blødgøres og tilrettes.

 

DermaBelle Skincare bruger udelukkende naturlige produkter, blandt andet fra det anerkendte mærke Decléor, der er fremstillet af aktive planteingredienser, som har en dybdevirkende effekt.

 

Hvis I har lyst til at dele oplevelsen med flere veninder, er det muligt at købe flere værdibeviser og bestille tid til behandling for op til 6 personer.

Betingelser

  • Kan indløses fra 20.10.2011 til 20.04.2012.

Max. 200 værdibeviser til salg


Max. 1 værdibevis pr. person

 

Værdibeviset kan anvendes tirsdag-fredag

 

Der skal bookes tid på tlf. 33 33 07 73

 

Det er muligt at bestille 'Spa treat' for op til 6 personerInformation

 

Åbningstider:

Tir-ons 10-18

Tor-fre 10-19

 

Anmeldelser

bedoemmelse.dk

"Fantastisk sted. Simpelthen. Ejeren er virkelig dygtig, og du får ALTID en personlig og meget kompetent behandling. Jeg har kommet her fast hver eneste måned siden stedet åbnede. Lokaler og alting er pænt, lækkert og rent. Du føler dig rigtig godt tilpas her. Retning af bryn og brasiliansk voksbehandling kan anbefales! Jeg kunne aldrig gå andre steder hen. Jeg giver min aller bedste anbefaling til Dermabelle skincare".

(set på bedoemmelse.dk)

Aftalepart

DermaBelle
CVR: 27434886

Adresse

Dronningens Tværgade 21
1302 København K
  • DermaBelle
    Dronningens Tværgade 21
    1302 København K
Vælg variation
Vælg variation