fod_001.jpg
fod_002.jpg
fod_003.jpg

??

175,- / 350,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

50% på en skøn og professionel fodbehandling hos fodterapeuterne Salander og Vestergaard i Herluf Trolles Gade i Indre by

Velplejede fødder

Skribent: Astrid Marie Renkwitz Madsen

Foto: Kim Bjærre


De færreste tager sig tid til at pleje deres fødder og fortryder det straks når de skal vises frem til fest, i svømmehallen eller når daten går bedre end forventet. Med Dagens Tilbud får du 50% på en kvalitets fodbehandling, der sikrer dig smukke fødder til enhver lejlighed.

I hverdagen kan vi ofte glemme at vores fødder bærer rundt på os hver evig eneste dag og alene det er grund nok til at sørge for at de er velplejede og naturligvis sunde og raske. Særligt kvinder har tendens til at gå i for små eller smalle sko og det kan på sigt være en uhyggeligt dårligt idé. Særligt fordi det kan påvirke kroppens generelle sundhed og udover varig skade på fødderne kan det eksempelvis lede til rygsmerter.

Velplejede fødder er bare smukkere og sundere og hos Klinik For Fodterapi ved Christina Salander og Charlotte Vestergaard er kvalitet og sikkerhed to hovedelementer for god fodpleje. En fodterapeut skal leve op til sundhedsmyndighedernes krav og derfor ligger der en vis sikkerhed i at modtage behandling hos på klinikken.

For klinikken er det en selvfølge at dygtiggøre sig indenfor alle fagets specialer og har yderligere deltaget i efteruddannelseskurser og seminarer bl.a. indenfor diabetes, sportskader, og indlægsfremstilling.

Du er i trygge og professionelle hænder på klinikken, der er placeret i det indre København. Med Dagens Tilbud får du et fodbad, en fodanalyse, der kan vise om du bruger dine fødder korrekt. Derefter bliver dine negle behandlet og ved eventuel hård hud, ligtorne eller hælrevner vil der blive taget sig kærligt af dette. Behandlingen afsluttes med en let massage hvor dine - nu velplejede - fødder smøres ind i en lækker creme.

Betingelser

  • Kan indløses fra 02.11.2010 til 01.05.2011.

Ingen betingelser.

Tidsbestilling på telefon: 35 10 78 58Information

Åbningstider og hjemmeside:

Man-fre: 8.30-17.00

Tor: 8.30-8.00

www.centrumfod.dk

Aftalepart

Salander og Vestergaard fodterapi
CVR: ??
  • Salander og Vestergaard fodterapi
    Klinik For Fodterapi
    Herluf Trolles Gade 16c,
    1052 København. K
Vælg variation
Vælg variation