50% på økologisk klipning, hårkur og professionel vejledning samt økologisk kaffe, the eller juice hos Frisør Smuuk

Økologisk velvære

Skribent: Stine Danving

Foto: Kim Bjærre

Hos Frisør Smuuk er det dig der er i fokus. Med Dagens Tilbud får du en fantastisk klipning og professionel vejledning, samtidig med at velvære og selvforkælelse er i højsædet. I den hyggelige Smuuk salon på Østerbro vil du udelukkende blive behandlet med økologiske produkter, der giver nogle helt nye og spændende muligheder for klip og farvning.

Når man træder ind ad døren hos Frisør Smuuk, er der ingen tvivl om at man befinder sig i et tjekket, ungt og trendy miljø. De smukke kontraster mellem det hvide plankegulv og de sorte frisørstole i Grøn Salonen giver plads til, at de økologiske produkter på hylderne kommer til deres ret.

Der er høje krav, hvis man skal blive en certificeret Grøn Salon. Her handler det nemlig ikke bare om de hårprodukter der anvendes, men om alt lige fra malingen på væggene og rengøringsmidlerne, til det der serveres i salonen. Alle disse krav lever Smuuk op til.

Salonejer Tina Jensen sætter dagligt en ære i at værne om sine kunder og miljøet på samme tid. I sammenhæng med Grøn certifikatet har Tina Jensen gennemgået et uddannelsesforløb, der giver kendskab til hvilke skadelige og kemiske stoffer man skal undgå i produkterne, og hvordan de forskellige stoffer påvirker mennesker og miljøet.

Den 25-årige frisør er ligeledes meget bevidst om, at den travle københavner kan have svært ved, at finde tid til at komme til frisøren. Derfor er der indført meget fleksible åbningstider salonen.  Tina Jensen fortæller: "Mange har ikke mulighed for at komme til frisøren til hverdag på grund af arbejde. Derfor har vi meget fleksible åbningstider og der er ofte kunder der kommer omkring kl. 21 og afslutter med et smil: man kan bare ringe og så finder vi ud af det." Det er også muligt at booke tid på salonens hjemmeside.

Med Dagens Tilbud vil du blive behandlet af frisør Sofie Voss Hansen, der er særlig kendt for sin sprudlende kreativitet samt unikke og individuelle klipninger. Der er styr på trenden og de nyeste tendenser og Sofie Voss Hansen kan vejlede dig til funky look, der passer til dig.

Betingelser

  • Kan indløses fra 01.11.2010 til 01.03.2011.

Ingen betingelser.

Bestil tid på 35 55 99 95 eller www.jegvilbestilletid.dk/smuukInformation

Åbningstider og hjemmeside:

Man-Lør:  08.00-22.00

www.smuuk.dk

Anmeldelser

AOK

"Hyggeligt sted, med go stemning, go service og rigtig sød frisør. Hun er rigtig dygtig"

Set på aok.dk

Aftalepart

Smuuk
CVR: ??
  • Smuuk
    Frisør Smuuk
    v/ Tina Jensen
    Viborggade 8
    2100 KBH Ø
Vælg variation
Vælg variation