Halv pris på 3 x hot-yoga efter eget valg hos Nalini Yoga

Trimming og detox på den naturlige måde

Af Julie Vibe Michelsen

Hot Yoga er den helt store dille blandt Hollywoodstjerner, som Madonna og Gwyneth Paltrow i øjeblikket. Trenden er nu nået til København, hvor Mari Nordstrøm for nylig har åbnet Nalini Yoga i de fantastiske, lyse lokaler på Christianshavn. Hot yoga foregår i 37 graders varme, så affaldsstoffer frigives mens muskler og smidighed opbygges. Dagens Tilbud giver tre valgfri yogatimer til halv pris (uden binding), og mulighed for at prøve den nye yogaform, der har lagt sig over København som en hedebølge.

I vinter åbnede Nalini Yoga i Wildersgade 10, få minutters gang fra Christianshavns Torv. Yoga-stedet medbragte en dosis tiltrængt varme til de forkølede og vinterkolde københavnere. Det specielle ved Hot Yoga er, at yoga-salen varmes op til 37 grader, for at genskabe det indiske klima, hvor yoga oprindeligt blev praktiseret udendørs, under den bagende sol. Hos Nalini opvarmes yogasalen med strålevarme - præcist som solen opvarmer jorden (dog uden UV-strålerne).

Mari Nordstrøm, forklarer: "Det fantastiske ved at svede igennem med Hot Yoga er, at du efter få gange på måtten vil opleve, at din sved holder helt op med at lugte. Din hud bliver simpelthen detoxet", og hun tilføjer: "Du skal ikke være bange for at dehydrere - men det er en god ide at drikke godt med vand inden, under og efter timen - så får du renset kroppen optimalt."

Siden februar har rygtet om det nye sted bredt sig over byen. Sara Rostrup, der er Skønhedsredaktør på Eurowoman, skriver på sin blog: " Jeg blev vildt overrasket på den positive måde. Lokalerne hos Nalini Yoga er lyse, store og åbne. Stemningen er varm og positiv og mest chokerende af alt - det hele var bare lækkert! Mari, som er uddannet yogaterapeut, er supercool (?) Og det bedste af alt - sveden driver ned af kroppen. I mine øjne er det et godt skridt på vejen til mit mål: At komme i flot bikiniform."

Betingelser

  • Kan indløses fra 11.06.2010 til 09.09.2010.

Tilmelding til yoga-hold:

www.nalini-cph.dk

Oplys dit referencenummer ved henvendelse til Nalini YogaInformation

Anmeldelser

kikind.dk

"Det føles fedt. Jeg er vild med at kunne mærke, at jeg virkelig har brugt min krop. Hele min krop. Og jeg har blæret mig til mine kollegaer hele dagen, for i går gennemførte jeg 90 minutters hot yoga! Jubi!"

Set på Kikind.dk

ilovebeauty.dk

"Jeg lovede at vende tilbage med tidens hotteste træningsform, og det skal tages helt bogstaveligt. Det meste af København er nemlig røget på Hot Yoga hos Nalini på Christianshavn"

Set på ilovebeauty.dk

Aftalepart

Nalini Hot Yoga ApS
CVR: 35857583

Adresse

Vognporten 11
Albertslund
  • Nalini
    Nalini Yoga
    Wildersgade 10
    1408 Kbh. K
Vælg variation
Vælg variation