Billede_001.png
Billede_002.png
Billede_003.png
Billede_004.png

Photoshoot & 10 billeder fra eksklusive fotograf Christian T

399,- / 1.900,-
  • 79% rabat
  • Slutter om

Professionelt photoshoot i studiet hos den anerkendte fotograf Christian Thøgersen, som har flere kendte danskere i sin portfolio

1-2-3 Blitz! Få dine bedste sider fanget på 10 flotte fotografier

Journalist: Rose Maria Værnet
Fotograf: Christian Thøgersen


Christian Thøgersen lader sig fascinere af mennesker og personligheder, og det er måske derfor, han som professionel fotograf evner at fange dig i præcis det øjeblik, hvor dine øjne spejler din personlighed, og du ser allersmukkest ud.

 

Og behøver vi fortælle, hvad lyssætning, et professionelt studie og en erfaren topfotograf kan gøre ved dit udseende på sådan en kedelig, halvfrossen efterårsdag? Det er ikke småting! Så drop fortvivlelsen, når du konfronteres med skarptskårne modeller og hotte kendisser i magasiner og reklamer. Du kan tage dig fuldstændig lige så lækker ud i hænderne på Christian T.

 

Som professionel er Christian Thøgersen desuden specialiseret i børne- og bryllupsfotografering og er derfor et oplagt valg, hvis du savner et par fotografier af børnene eller familien, som er en guldramme værdig, hvis du er gravid og ønsker din smukke mave foreviget, eller hvis der er bryllup eller barnedåb på trapperne.

 

Fotosessionen finder sted i hans studie på Amager. Efter shootet får du via dropbox adgang til hele den bunke fotografier, han har taget, og fra disse kan du sammen med Christian Thøgersen udvælge de 10 bedste billeder, som du ønsker redigeret, finpudset og færdigbearbejdet.

 

Hvad enten du ønsker billederne indrammet og ophængt over kaminen, lagt ud på dit firmas hjemmeside som portrætfoto eller sat ind i et fotoalbum til minde omdig anno 2011, vil Christian Thøgersen levere varen med professionel garanti.

 

Du kan godt glæde dig.

Betingelser

  • Kan indløses fra 18.10.2011 til 14.08.2012.

Bestil tid på tlf.: 50903719 eller mail: christiant.dk@gmail.com

Billederne må kun anvendes til privat brug, alt andet skal aftales med Christian Thøgersen.

 

Husk at medbringe dit værdibevis, når du ankommer til fotosessionen.



Information

Åbningstider:

Åbningstider efter aftale

Aftalepart

Fotograf Christian Thøgersen
CVR: 29358842

Adresse

Amager Fælledvej 37, 4.tv
2300 KBH S
  • Fotograf Christian Thøgersen
    Amagerfælledvej 37
    2300 København S
Vælg variation
Vælg variation