flavour_001.jpg
flavour_003.jpg
jakke_001.jpg

Få 50% på lækker varm vinterjakke fra One True Saxon fra Flavour i Skindergade i Indre By

1.000,- / 2.000,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 50% på lækker varm vinterjakke fra One True Saxon fra Flavour i Skindergade i Indre By

Flavour i Skindergade

Skribent: Maja Buur Bækgaard

Foto: Kim Bjærre


Flavour var den første originale streetwear butik i Danmark, da den åbnede i 1993. Her er der styr på stilen og masser af lækkert tøj, sneakers og sko til mænd. Hos Flavour kan du både finde klassiske brands som Vans, Carhartt og Adidas og mere niché prægede mærker som Stussy, Penfield, RedWings og Pointer. Butikken henvender sig hovedsageligt til mænd i alderen 18-35 år, og har mangeª stamkunder, der er bidt af den gode stil.

Dagens tilbud giver 50% på en vinterjakke fra One True Saxon. Jakken er sort, vindtæt, 100% vandtæt og åndbar, og har derfor de samme funktioner som en skijakke. Jakken er foret, også i lommerne. Den har tapede syninger og hætten kan tages af. Derudover er jakken lavet i det luksuriøse Macintoch stof, hvilket er et kvalitetsstempel i sig selv.

Flavours ikoniske kælderbutik har altid været en sikker målestok for de seneste streetwear stilarter med dybe rødder i street- og skatekulturen. Derfor var det naturligt for indehaver Kim Carlsen at udvide butikken fra kælderen til også at omfatte den smukke førstesal. Lokaler, han har drømt i mange år. Resultatet er en frisk butik til den moderne mand. Førstesalen er udvidet med et bredt udvalg af denim og RedWings sko, og i den anden ende en hel afdeling med det nyere danske mærke NN07.

Infoboks:

Streetwear er en bred kategori, og skal ikke forveksles med hip-hop moden. Streetwear stammer oprindeligt fra skatemiljøet, og har en grundide om, at tøj skal være både funktionelt og behageligt, men også lækkert at se på. Streetwear symboliserer samtidig et alternativ til den mere mainstream mode.

Betingelser

  • Kan indløses fra 01.11.2010 til 30.01.2011.

Max. 100 værdibeviser til salg.

Først til mølle princippet gælder i forhold til størrelser. Når værdibeviset er købt og tilbuddet aktiveret, kan der ringes til butikken. Hvis den rigtige størrelse ikke findes, kan pengene refunderes hos downtown.dk.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Man-tor: 11-18

Fre: 11-19

Lør: 10.30-16.30

1. Søn: 12.00-16.00

www.flavour.dk

Aftalepart

Flavour
CVR: ??
  • Flavour
    Flavour
    Skindergade 19
    1159 København K
Vælg variation
Vælg variation