mini_001.jpg
minni_002.jpg
minni_003.jpg

??

181,- / 362,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Sushi Menu for 2 personer inkl. edamame bønner, forårsruller og 2 sticks fra Mini Sushi - Gælder både i restaurant og take away i Kbh. K

Mini Sushi

Skribent: Frederik Plum

Foto: Kim Bjærre

I Danmark er ordet sushi blevet synonymt med rå fisk, men den japanske betydning af ordet beskriver kombinationen af ris og riseddike. Rå fisk som spise hedder sashimi. Med Dagens Tilbud får du mulighed for at smage et større udvalg af den japanske sushi-tradition og tilbuddet gælder sushi men også edamame bønner, forårsruller og 2 varme sticks.


Sushi er traditionelt et bredere begreb end fisk, der også består af kød, æg, grøntsager eller svampe. Risen er altid tilberedt med japansk eddike, men tilbehøret kan både serveres råt, marineret, stegt eller kogt.

Med Dagens Tilbud får du en stor Sushi Menu (S11) for to personer, der består af 34 stk. sushi (8 x California inside-out, 8 x Laks inside-out, 8 x Tun indside-out og 8 x Reje inside-out). Hertil får du edamame bønner og 3 forårsruller samt kylling- og tigerreje-stick.

Sushi ordbog for begyndere:

NIGIRI betyder 'finger' hvilket henviser til nigiriens størrelse, som ikke bør være længere end en lillefinger, så den kan spises i én bid. Risbollen er formet seksten til sytten gange i kokkens rutinerede hænder, for herefter at få et stykke fint skåret fisk plantet på ryggen.

SAKE er den risvin japanerne drikker til sushi og sashimi. Den er perfekt til alle former for fisk og bør nydes varm eller tempereret. Japanerne skænker altid sake op til hinanden, da det anses som en social gestus der udvikler venskaber.

SASHIMI er rå fisk skåret i fine, tynde skiver. Fisken anrettes som en blomst og serveres med wasabi, ingefær og soja sauce.

SOJA er et af de vigtigste næringsmidler i Asien og dyrkes over hele verden. Soja er lavet på kogte sojabønner og er fyldt med proteiner, magnesium, kalk og jern.

TOFU kaldes også sojabønneost og er af kinesisk oprindelse. Fremstillingen ligner fremstillingen af ost idet sojamælken koaguleres, og massen derefter presses til blokke.

GOMA DRESSING er en cremet dressing rørt af sesamfrø, soja & shiitakesvampe. Er god til både kolde og varme retter eller som dip.

Betingelser

 • Kan indløses fra 30.10.2010 til 28.01.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Søn-tor: 11-22

Fre-lør: 11-23

www.minisushi.dk

Aftalepart

MiNi SUSHi
CVR: 33070233

Adresse

Kattesundet 8
 • MiNi SUSHi
  Mini Sushi (take away)
  Kattesundet 8
  1458 Kbh. K
 • MiNi SUSHi
  minisushi (restaurant)
  Frederiksborggade 15
  1360 Kbh. K
Vælg variation
Vælg variation