Shave_001.jpg
Shave_002.png
Shave_003.jpg
Shave_004.png
andre_der_shaver.jpg

Undgå knopper med revolutionerende barberskum

149,- / 308,-
  • 52% rabat
  • Slutter om

Opnå en barbering helt uden knopper og indgroede hår. Få 2 flasker af den revolutionerende unisex ShaveSafe-skum sendt lige til døren

Verdens bedste barberskum?

Journalist: Severin Hygum


'Mirakelmiddel' er et stort ord, og når man skal beskrive ShaveSafe kommer det let til at lyde som en dårlig annonce fra TV-Shop. Ikke desto mindre opfylder ShaveSafe alle de behov, man har til en barberskum - og lidt til. Undertegnede har selv afprøvet ShaveSafe med rigtig gode resultater, og oplever du ikke selv nogen effekt, får du endda pengene retur ved at sende flasken tilbage.

En hurtig google-søgning på ShaveSafe afslører overraskende mange super positive anmeldelser. Det lyder lidt vildt, synes jeg. Nana, der har været med i udviklingen af ShaveSafe, kom forbi kontoret med en prøve på produktet, så jeg selv kunne opleve mirakelskummet.

Gode resultater med ét produkt
Jeg barberede mig som jeg plejer, og var meget tilfreds med resultatet. Der var hverken hudirritation, knopper eller lugt af billig barberskum og sidste skoledag efter min barbering, der inkluderede både skæg og klokkeværk. Nogle skal måske vænne sig til den lidt tyndere konsistens, og nogle skal måske undgå at lade skummet sidde for længe på huden, da klorhexidinen kan give visse hudtyper en let irritation. Det var dog ikke noget, jeg oplevede. Og resultaterne skulle endda blive endnu bedre efter flere barberinger med skummet.

Desinficerende og letflydende
En barbering er hård for huden, da skrabere er bakteriefyldte og fjerner det øverste lag hudceller. Det irriterer selvsagt huden og gør den udsat for infektioner. Klorhexidin er derfor én af de vigtige ingredienser i ShaveSafe, som desinficerer hud, skraber og hårsække. Sammen med skummets tynde konsistens, der gør det lettere kan løbe gennem bladene, minimeres risikoen for at få uønskede knopper, skægpest og/eller indgroede hår.

Tilfredshedsgaranti

ShaveSafe virker med gode resultater på langt de fleste, men ikke alle. Er man en af de få uheldige, der ikke oplever forventet effekt, får man sine penge retur ved at sende flasken tilbage.

 

Alle der barberer sig - uanset område på kroppen - burde unde sin hud et ordentligt produkt og gi' ShaveSafe et forsøg!

Betingelser

  • Kan indløses fra 17.10.2011 til 15.01.2012.

Ingen max. værdibeviser pr. person

Max. 450 værdibeviser til salg.

Ved køb skal du indtaste navn og adresse, og du vil modtage produktet efter 3-4 dage.

Fragt er inkluderet i tilbuddet.
Der er 14 dages returret, og fragt ved refundering er ikke inkluderet i tilbuddet.

Ved brug af tilfredshedsgarantien tilbagebetales både flasken samt portoen.

Værdibeviset bliver automatisk indløst.Information

??

Anmeldelser

cover.dk

"Det er slut med grimme barberknopper med denne barberskum fra et nyt, dansk firma, som har specialiseret sig i netop at eliminere barberings-gener."

 

Set på cover.dk

elle.dk

"På trods af dens beskedne ydre, indeholder flasken med produktet Shavesafe noget, jeg ikke vil tøve med at kalde et mirakelmiddel!"

 

Set på elle.dk

trustpilot.dk

"Har kun gode ting at sige om ShaveSafe. God kundeservice, gode produkter og rimelige priser."


Set på trustpilot.dk

pudderdåserne.dk

"Selv havde jeg meget stor effekt efter første gang,.."


Set på pudderdåserne.dk

Nannas sexblog

"Det er rigtig let og enkelt at bruge ShaveSafe…og jeg må virkelig sige, at det er meget, meget effektivt."

 

Hørt i Nannas sexblog

purewellness.dk

"…jeg må ærligt indrømme, at ShaveSafe indtil videre er det bedste jeg har prøvet….Udover at formindske antallet af barberknopper og indgroede hår markant havde jeg også en følelse af, at barberingen blev tættere og huden glattere."

 

Set på purewellness.dk

Aftalepart

Shabenaa ApS
CVR: 33361254

Adresse

Flæsketorvet 68, 1.sal
1711 KBH V
  • Shabenaa ApS (ikke i brug)
    Flæsketorvet 68
    1711 Kbh V
    Tlf. 28 28 50 58
Vælg variation
Vælg variation