detlillevinhus_001.JPG
detlillevinhus_002.JPG
detlillevinhus_005.JPG
detlillevinhus_007.JPG
detlillevinhus_009.JPG
detlillevinhus_010.JPG
detlillevinhus_011.JPG
detlillevinhus_012.JPG
detlillevinhus_014.JPG
detlillevinhus_017.JPG
detlillevinhus_018.JPG

Vinsmagning & tapas-inspireret buffet hos Det Lille Vinhus

249,- / 499,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Nyd en stemningsfuld vinsmagning & delikat spansk-inspireret tapasbuffet hos Det Lille Vinhus i Store Kongensgade

En uforglemmelig aften i vinens tegn

Journalist: Rose Maria Værnet

Fotograf: Kim Bjærre

 

Det populære københavnske vinhus, Det Lille Vinhus, ligger i indre Bys måske mest romantiske gård i ly af et ældgammelt pæretræs tunge grene. Det er her, du igen har chancen for at nyde en hel aftens fantastisk gourmet-vinsmagning toppet med en delikat tapas-inspireret buffet.

 

Vi ankommer fire piger og skutter os lidt i julekulden, men får hurtigt varmen, da vi bydes velkommen af Lars Kroman, ejer af vinhuset. Lars er uddannet kok og tjener, sommelier og ægte levemand. Han udvælger og importerer selv vinene, vi bydes på aftenen igennem, og han præsenterer dem med humor og personlig indlevelse.

 

Skinnende høje glas er linet op ved bordene og en oversigt over aftenens vine ligger ved hver stol. Her er plads til at notere vinenes indtryk, og vi lærer hurtigt, at "bouquet" er duft, og at alkohol hænger sammen med sødme. Som aftenen folder sig ud og vinen hældes i glassene, forvandles gæsternes tilbageholdende forventningsfuldhed til hyggelig småsludren og interesserede spørgsmål til alt fra vinenes historie til smagning, opbevaring og servering.

 

Med fire vine - en hvid og tre røde - føles aftenen som en rejse gennem de sydeuropæiske lande, fra Spaniens kyst, til Portugals højland, gennem Frankrigs landområder og med dybrød slutdestination i Italien.

 

Den vidunderlige tapas-inspirerede buffet runder oplevelsen sublimt af, og vi nyder de sidste glas rødvin til smagen af lufttørret skinke, krydret pølse, smagfulde oste, soltørrede tomater, spanske oliven, pesto og tapenade på lækkert brød.

 

Ligegyldigt om du er ægte vininteresseret, simpelt vinelskende eller bare moderne livsnyder som mig, vil Det Lille Vinhus byde på en uforglemmelig aften med autentisk forkælelse af alle dine sanser.

 

Det får du:

 

Vinpakke 3: 

4 forskellige vine, (1 hvid og 3 røde), hvor du hører historien bag 

 Et smagsskema, hvor du kan notere dine smagsoplevelser.

Tapas-anretning, som består af chorizo, tørret skinke, soltørrede tomater, oliven, pesto og 2 slags ost.

Der er brød til vinsmagningen og maden.

Betingelser

  • Kan indløses fra 18.10.2011 til 13.01.2012.

Værdibeviset gælder Vinpakke 3 for 1 person.

 

Værdibeviset gælder på udvalgte datoer.

 

Intet max. på værdibevis pr. person.

 

Booking foregår via kalender på hjemmesiden - vælg "Vinpakke 3 - tapas-inspireret".

 
Information

 

Åbningstider:

Efter aftale.

Anmeldelser

Trustpilot.dk

Dejlige vine, god atmosfære og passioneret ejer.

Jeg var til vinsmagning hos Det Lille Vinhus for et par måneder siden. Det var en rigtig god og sjov oplevelse med dejlige vine - det bedste var nok ejeren, der ved præsentationen af hver vin passioneret fortalte hyggelige historier om vinens oprindelse, de vinbønder, der havde dyrket den osv. så det ikke bare var en vin, vi smagte på, men en historie. Kan kun anbefales.

 

Set på trustpilot.dk

 

Uforglemmelig aften i behagelig intim stemning

En rigtig god oplevelse i intime omgivelser. Vinene var gode. De blev præsenteret godt med en god forklaring om vinhusene og vinens aroma. Gæsterne blev hevet godt med ind i fremlæggelsen af vinene, og der blev på et behageligt plan forklaret hvordan man kan smage de forskellige nuancer i vinene. Under hver vin fik man ro til at sidde og nyde glasset og få en snak gæster imellem, om vinene, hvilket gav en rigtig hyggelig stemning.
Aftenen blev rundet af med en god let tapasmenu.

Set på trustpilot.dk

 

Set på trustpilot.dk

 

En velsmagende aften

Vi var til gourmet-aften i Det Lille Vinhus i St. Kongensgade i starten af oktober, og det var en hyggelig og vel tilrettelagt aften med gode vine og lækker tapas. 
Vinene var lidt af hvert - der var spansk cava, franske hvidvine, italienske rødvine - og i det store hele var det glimrende vine til en fornuftig pris. En enkelt hvidvin faldt lidt ved siden af for mit vedkommende, men da smag jo er forskellig kunne jeg fornemme, at andre syntes bedre om den end jeg selv gjorde. Vi sluttede af med en fantastisk rødvin, som vi straks måtte købe nogen af - og vi skal nok også ned og hente flere. 
Lars Kroman er en dygtig og underholdende vinmand, som forstår at fortælle det mest interessante om vinene, uden at aftenen får præg af at være ét langt foredrag. 
Vi gik mætte, glade og tilfredse derfra efter 4 timers hyggelig aften - og vi kommer meget gerne igen en anden gang!


Set på trustpilot.dk

Aftalepart

Det Lille Vinhus
CVR: 33858701

Adresse

Palægade 8
1261 Kbh K
  • Det Lille Vinhus
    Store Kongensgade 72
    1264 København K
    Tlf. 26 27 14 23
Vælg variation
Vælg variation