rigtig_20kaffe_001.jpg
rigtig_20kaffe_002.jpg
rigtig_20kaffe_003.jpg

Ægte italiensk espressomaskine

2.999,- / 7.499,-
Udsolgt
  • 60% rabat
  • Slutter om

Få 60% på en professionel italiensk espressomaskine fra rigtigkaffe.dk

Slut med dårlig kaffe 

Journalist: Sidsel Miller Hansen

Fotograf: Iben Marika Parum

Hvis der er noget, italienerne er kendt for at være gode til, så er det at lave kaffe. For kaffe er ikke bare kaffe for italienerne. Det er en menneskeret, og kvaliteten og smagen skal være i top - hver gang. Nu har du muligheden for at få et stykke af den italienske kaffetradition ind i dit hjem, for med dagens tilbud får du en professionel espressomaskine magen til dem, du finder på caféer og restauranter i Italien.

Nemox Punto Pro er en semiautomatisk espressomaskine, der udelukkende er lavet af stål. Den kan både bruge formalet kaffe og Easy Serving pods, som er små puder med friskkværnet kaffe. De programmerbare knapper kan programmeres til at sende den samme mængde vand gennem bønnerne og dermed give dig den samme gode kop kaffe hver eneste gang, og den ekstreme brugervenlighed gør det er nemt for dig at manøvrere rundt i de mange typer af kaffe. Desuden har maskinen to haner, som betyder, at du kan dele din espresso i to, hvis den skal være lidt mildere.

Med et ønske om at give danskerne kvalitetskaffe startede rigtigkaffe.dk for 2 år siden. Inspirationen har de naturligt fundet i Italien, hvor kaffe er en vigtig del af dagen for italienerne, og hvor kvalitet er i højsædet. Kvalitet skal også være i højsædet hos rigtigkaffe.dk, og derfor bliver alle deres produkter testet, inden de bliver solgt. Desuden yder de god service på produkterne.

Espressomaskinen er en oplagt julegaveidé, som helt sikkert vil falde i god jord hos de fleste. Sammen med maskinen følger 50 pods, du kan bruge, når du vil undgå rengøring.

Betingelser

  • Kan indløses fra 15.10.2011 til 29.10.2011.

Produktet skal bestilles på info@rigtigkaffe.dk sammen med referencenummeret.

Max. 1 værdibevis pr. person.
Max. 36 værdibeviser til salg.Information

??

Aftalepart

rigtigkaffe.dk
CVR: ??

Adresse

Godthåbsvej 73
8660 skanderborg
Vælg variation
Vælg variation