omnifys_001.jpg
omnifys_002.jpg
omnifys_003.jpg

dt

500,- / 1.000,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

50% på 60 minutters luksus massage af professionelle fysioterapeuter – Du kan få massagen hos Omnifys eller bragt ud til dit eget hjem

Sanselig fysioterapi-forkælelse hjemme hos dig selv

Skribent: Johannes Nidam

Foto: Kim Bjærre


Omnifys startede i 2008 og er drevet af fire autoriserede fuldtidsfysioterapeuter, der er dedikeret til at levere den ypperligste luksus. Omnifys' særlige koncept er at bringe en sanselig totaloplevelse direkte ud til dit private hjem, så du uden det mindste besvær kan synke ned i nuet, roen og atmosfæren og for en stund glemme alt om en fortravlet hverdag. Efter at du har bestilt behandlingen, behøver du ikke at røre en finger, men bare glæde dig over øjeblikkets afslappende luksus.

Omnifys leverer den komplette velværeoplevelse, hvis du for alvor vil forkæle dig selv - endda i dit eget hjem. Omnifys' kompetente fysioterapeuter kommer ud til dig med både briks, lagner, duftlampe, specialfremstillet massageolie og afspændingsmusik. Alt du behøver at gøre er at lukke øjnene, mærke freden og nyde den totale afstresning, mens du får en unik wellness-behandling.

I plejen af din krop bruges udelukkende rene og naturlige kvalitetsprodukter. Du kan vælge ud fra et sortiment af eksklusive massageolier bestående af sød koldpresset mandelolie blandet med æteriske olier (basic, grapefrugt, ylang ylang, lavendel, eukalyptus). Mandelolie giver naturlig fugt og smidighed til din hud. Derfor bruges denne til at massere og blødgøre din hud, mens de æteriske olier hjælper dine muskler med at opnå den maximale afslappelse.

Betingelser

  • Kan indløses fra 29.10.2010 til 28.03.2011.

Der skal bookes tid minimum 48 timer i forvejen.

Omnifys kører kun ud i Københavnsområdet.

Bestil tid på tlf: 26 14 96 78.Information

Åbningstider og hjemmesider:

Klinikken er åben alle hverdage mellem kl. 8.00 og kl. 17.00

www.omnifys.dk

Aftalepart

Omnifys
CVR: ??

Adresse

Vibevej 57, st.th
kbh nv
  • Omnifys
    Omnifys Fysioterapi
    Vibevej 57 st. th
    2400 København NV
Vælg variation
Vælg variation