billede.jpg
emote_002.JPG
emote_005.JPG
Frisor_201.jpg
frisor_203.jpg
hair_20par.jpg
hair_exclusive1.jpg
vask.jpg

Få en eksklusiv dameklip inkl. hårmaske, fugtgivende hårkur og styling

349,- / 745,-
  • 53% rabat
  • Slutter om

Vask, dameklipning, føn, hårmaske, fugtgivende hårkur, og styling hos Hair Exclusive i hjertet af København – lige ved Nørreport Station

Luksus og velvære i ét

 

Journalist: Tine Steen Mortensen

Fotograf: Kim Bjærre

 

Søger du efter lidt mere end bare en ordinær klipning? Så skulle du svinge cyklen forbi Hair Exclusive. I denne velværeoase får du en ny frisure (eller genopfrisket den gamle), så det passer både til dit hår, din personlighed, din smag og dine præferencer. Alle frisørerne hos Hair Exclusive er nøje udvalgt efter deres særlige færdigheder, og alle har færdiggjort deres uddannelse med ros eller medalje.

Med dagens tilbud får du en dameklipning af både korte og lange lokker inklusiv vask/føn og styling. Du får en plejende olie hårkur som reparerer og plejer ødelagt og farvet hår imens du nyder massagestolens vibrationer gennem kroppen. Og sidst men ikke mindst bliver du opdateret inden for sladder og modetendenser i magasinerne på bordet foran spejlet, mens du nyder en cafe latte, cappuccino, te eller kakao.

Du oplever den luksuriøse stemning fra det øjeblik, du træder ind i Hair Exclusive. Stedet er en del af et velværecenter med blandt andet negleteknikere og zone - og fodterapeuter. Det er heller ikke hvem som helst, du kommer under kyndig behandling af. Det er nemlig fire frisører, som bestod deres uddannelse med UG, og som flere gange om året tager på kurser rundt omkring i Danmark og udlandet. Messer og modeshows er en stor del af jobbet, hvor de både klipper, laver håropsætning og farver.

Hvis du bestiller en farve - eller stribebehandling i forbindelse med dit besøg, får du 30 % på disse behandlinger. Dette skal du blot nævne ved bookningen af dagens tilbud.

God fornøjelse

Betingelser

  • Kan indløses fra 14.10.2011 til 14.01.2012.

Max 2. værdibeviser pr. person

 

Andre betingelser:

 

Der skal bestilles tid på tlf. 30 49 30 20 eller via hjemmesiden www.hairexclusive.dk , husk at gøre opmærksom på at der er tale om et Downtown tilbud.

 

Ønsker du også at få helfarve eller striber i dit hår i forbindelse med klipningen får du 30 % på disse behandlinger. Det skal blot nævnes når du bestiller tid til hårklip.

 

Hair Exclusive modtager ikke dankort.

 

Aflysning af tid, skal ske senest 12 timer inden behandlingen.

 
Information

Åbningstider:

Man-fre: 09-18

Lør: 09-15

Aftalepart

Tornsberg Hairstyle Copenhagen
CVR: 26448247

Adresse

Rømersgade 7
  • Tornsberg Hairstyle Copenhagen
    Nørregade 47
    1165 København K
    Tlf. 30 49 30 20
Vælg variation
Vælg variation