akualinemassage_001.jpg
akualinemassage_002.jpg
akualinemassage_003.jpg
akualinemassage_004.jpg
akualinemassage_005.jpg
akualinemassage_006.jpg
aku.JPG
uka.jpg

Få 1 times effektiv kropsmassage inkl. valgfri akupunktur

225,- / 450,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 1 times effektiv kropsmassage hos Aline Erichsen. Massagen er dybdegående og effektiv og løsner op for enhver spænding, du måtte have

En massage som kan mærkes

Journalist: Marie-Louise Svanberg

Fotograf: Paw Ager

 

I en travl hverdag kan du let glemme at lytte til din krop, hvilket ofte resulterer i myoser og ømme skuldre. De kan være svære at slippe af med, men den mest effektive måde er ved hjælp af en ordentlig kropsmassage. Den fysiurgiske massør Aline Erichsen er ekspert på dette område, og hun har fokus på at kurere og behandle. Massagen løsner op og frigiver affaldsstoffer, styrker immunforsvaret og stimulerer nerveimpulser.

 

Jeg har glædet mig til behandlingen, for de lange dage foran computerskærmen har efterladt mine skuldre hårde som sten. Jeg har aldrig før prøvet akupunktur, men jeg beslutter mig for at kaste mig ud i en mindre behandling af min lænd, hvor jeg i lidt tid har døjet med smerter. Aline sætter to nåle i den nedre del af min ryg, og der går ikke lang tid, før området omkring nålene bliver helt varmt - og det føles som stærke energier, der strømmer igennem min krop. De små fine nåle skal blive i huden i 15-30 minutter afhængig af graden af dit problem.

Aline har gode erfaringer med akupunkturbehandling og har oplevet, hvordan den kan kurere astma, forstoppelse, tennisalbue, depression, migræne og menstruationssmerter.

 

Akupunkturen er valgfri, og selve massagen er en klassisk fysiurgisk massage. Med det samme Aline tager fat, kan jeg mærke, at hun ved, hvad hun gør. Ved hjælp af en allergivenlig massageolie får hun masseret mig fuldstændig let og afslappet.

 

Efter 1 time med grundig massage og en ny, positiv oplevelse med akupunktur, forlader jeg Alines klinik afslappet og klar til at indtage verden på ny.

Betingelser

  • Kan indløses fra 13.10.2011 til 31.03.2012.

Max. 300 solgte værdibeviser

 

Der skal bookes tid på tlf. 31 69 30 18 (ring eller sms) eller på mail aku.aline@gmail.com

 

Der skal meldes afbud senest 24 timer før behandlingen, ellers bliver værdibeviset betragtet som brugt.
Information

 

Åbningstider:

Alle dage: efter aftale

Aftalepart

Alines Akupunktur & Massage
CVR: ??

Adresse

Bogholder Allé 63
2720 Vanløse
  • Alines Akupunktur & Massage
    Bogholder allé 63
    2720 Vanløse
    Tlf. 31 69 30 18
Vælg variation
Vælg variation