rei_20ki_201.jpg
rei_20ki_202.jpg
rei_20ki_203.jpg
rei_20ki_204.jpg

Nyd 1 times helhedsmassage hos Christine Støvring

325,- / 650,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Nyd 1 times helhedsmassage hos den imødekommende behandler Christine Støvring. Oplev den blide behandlingsform, der er stressforløsende og afspændende

Stressfri zone med helhedsmassage

Skribent: 
Linda Østergaard

 

Læg dig tilrette på briksen i de hyggelige og indbydende lokale i klinikken på Vesterbro, og føl behandler Christine Støvrings nøjagtige tryk og stræk, som løsner og lindrer. Helhedsmassagen er en succesfuld behandlingsform, hvis du lider af for eksempel stress. Din krop slapper fuldstændig af, og den får tid til at restituere, så den igen når sit max.


Den blide helhedsmassage er en afslappende og forløsende oplevelse, hvor alt fra top til tå bliver masseret igennem med blide tryk og lange stræk. Massagen giver dig en helt ny og hidtil ukendt følelse af velvære, ro og balance, og den minder ikke om nogen anden massageform, du tidligere har prøvet.


"Med helhedsmassagen får du en stressfri time, hvor du er i fokus, og du bliver fuldstændig løsnet op og afspændt," siger Christine Støvring, som giver dig en personlig og skræddersyet behandling.


Christine Støvring er indehaver af Rei-ki, som betyder universel livsenergi - og det er den energi, som hun ønsker at hjælpe dig med at genfinde.Christine Støvring har over 17 års erfaring og er uddannet psykoterapeut, healer og har læst Psychology & Sociology ved University of Bath i England. Du er derfor i de bedste hænder hos hende.


Glæd dig til at opleve en stressfri zone hos Christine Støvring.

Betingelser

  • Kan indløses fra 19.10.2011 til 01.05.2012.

Tidsbestilling på 22 27 24 79

 

Telefontid: Man-fre kl. 9-18

 

Max. 1 pr. person

 

Max. 300 værdibeviser til salg

 

Afbestilling af tid skal ske senest 24 timer før. Ved udeblivelse eller for sen afbestilling kan værdibeviset indløses
Information

Åbningstider:
Man-fre: 8-20

Aftalepart

Rei-ki
CVR: 27784976

Adresse

Stenosgade 9, st. th
1616 KBH K
  • Rei-ki
    Stenosgade 9, st. th.
    1616 København V
Vælg variation
Vælg variation