tiktiktak1.jpg
tiktiktak2.jpg
tiktiktak3.jpg
tiktiktak4.jpg
tiktiktak5.jpg

Få 4 professionelle fotografier af dig eller familien

599,- / 1.800,-
  • 67% rabat
  • Slutter om

Sig ”appelsiiiin”. Kom i studiet med en professionel fotograf og få 4 super flotte, redigerede billeder af dig eller din familie. Perfekt som julegave

Sæt familien i glas og ramme over julen

 

Journalist: Rose Maria Værnet

Fotograf: Goldstudios

 

Kunne du tænke dig et topprofessionelt portrætfoto? Vil du gerne lege model for en dag? Eller mangler der et personligt billede af familien over pejsen derhjemme? Ligegyldigt hvad du drømmer om, kan Goldstudios hjælpe dig med at realisere det. De har nemlig en lang række professionelle fotografer med erfaring inden for hver deres særlige motiv såsom børn, portræt, familie og musik.


Indehaveren af Goldstudios har skudt tonsvis af kommercielle opgaver, og i det nyindrettede studie i Vanløse har både modeller og kendisser gjort sig til foran hans kamera; Joey Moe, Svenstrup & Vendelboe, Dj Alligator og senest Bryan Rice - et resultat, der kan ses på hans nyeste pladecover. Han siger selv: "Jeg fotograferer med hjertet. For mig er fotografi en lidenskab, og jeg sætter en ære i at levere et godt stykke håndværk."

 

Den helt rigtige fotograf for dig

Goldstudios' besætning af kompetente fotografer betyder, at der altid kan findes den helt rigtige fotograf til netop din opgave. Derfor starter enhver fotosession med en mailkorrespondance og forventningsafstemning, hvor du får tildelt din fotograf. Fotografen vil undervejs i den 1,5 time lange fotosession guide dig til at få præcis dét personlige udtryk frem, som du ønsker på dine billeder, og du forkæles med frisk frugt og lidt til ganen.

 

En superfed julegave, som alle skal have råd til

Med dagens tilbud opfordrer Goldstudios dig til at pakke de flotte billeder ind og forære dem til dine nærmeste: "Vi vil gerne have, at alle har råd til at give en superfed julegave - billeder taget i et topprofessionelt studie"

Du får selv lov til at vælge, hvilke 4 fotografier du ønsker redigeret og kræset om, og du kan bestille print af fotografierne i flere forskellige materialer direkte hos Goldstudios.

Med Goldstudios' forskellige fotografers ekspertise, professionalitet og personlighed er du sikker på at kunne lægge nogle helt unikke gaver under træet i år.

Betingelser

  • Kan indløses fra 10.11.2011 til 10.12.2011.

Tidsbestilling via mail tid@tiktiktak.dkInformation

 

Åbningstider:

Man-fre: 10-18

Photoshoot efter aftale

Åbningstider efter aftale.

Aftalepart

Mehdi Avaz Photography
CVR: 32324371
  • IKKE I BRUG Mehdi Avaz
    Skjulhøj Allé 47
    2720 Vanløse
Vælg variation
Vælg variation