sindsro_001.JPG
sindsro_002.JPG
sindsro_003.JPG
sindsro_004.JPG
sindsro_005.JPG
sindsro_006.JPG
sindsro_008.JPG

1,5 times Japansk Lifting – få et helt naturligt ansigtsløft

287,- / 575,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Opnå et synligt ansigtsløft med 1,5 times Japansk Lifting med akupressur, zoneterapi og opstrammende ansigtsmassage hos Klinik for Hvile og Sindsro

Bliv løftet, få et smukt ydre og et afstresset indre

 

Journalist: Rose Maria Værnet

Fotograf: Alexander Banck-Petersen

 

Klinik for Hvile og Sindsro ligger i Holmbladsgade i København og beskæftiger sig med alternativ, holistisk behandling. Her opfattes symptomer ikke som isolerede størrelser, men ses altid forankret i det hele menneske i en treenighed af krop, sind og ånd.


I klinikkens lækre, højloftede lokaler er der også noget for hele treenigheden. Venteværelset er indrettet som et galleri med skiftende kunstneres udvalgte værker, og der er udsigt til efterårsrødmende træer udenfor. I behandlingsrummet strømmer et blidt lys ind udefra, og det er i disse rolige, æstetiske omgivelser, du får 1,5 times behandling bestående af:


- Ansigtsmaske lavet af friske frugter, mineralholdigt ler eller andre naturlige produkter
- Hovedbundsmassage
- Ansigtszoneterapi
- Ansigtsakupressur
- Japansk Lifting
- Afsluttende fodzonemassage


Indehaver af Klinik for Hvile og Sindsro, Pia Leonhart, fremstiller selv de naturlige, hovedsageligt økologiske produkter. Desuden er hun healer, og det kan mærkes under behandlingen, der stimulerer hele din krop og luller dig ind i total afslapning. Med Pias professionalitet og personlige mantra om ro og afstresning, får du en oplevelse af at befinde dig uden for tid og rum. Tiden går dog, og du vil undres over, at det pludselig er slut.


Og det er det faktisk ikke! Flere på Downtown-redaktionen har tidligere begivet sig ud i japansk lifting og beretter, at resultatet bliver tydeligere dagene efter behandlingen. Din skrøbelige ansigtshud fremstår sundere og glattere, de besværlige poser under øjnene mindskes, og du er stort set befriet for urenheder og misfarvninger.


Så det er med oprigtighed, jeg kan anbefale dig at gøre berømthederne - og redaktionen - efter og vove dig ud i denne japanske vidunderbehandling hos Klinik for Hvile og Sindsro.

Betingelser

  • Kan indløses fra 12.10.2011 til 29.02.2012.

Max. 1 værdibevis pr. person.

 

Max. 250 værdibeviser til salg.

 

Tidsbestilling via mail hvileogsindsro@gmail.com eller på tlf. 50 49 94 24

 

 Information

Åbningstider:

Man-lør: Efter aftale

Aftalepart

Klinik for Hvile og Sindsro
CVR: ??

Adresse

Holmbladsgade 62
2300 KBH S
  • Klinik for Hvile og Sindsro
    Klinik for Hvile og Sindsro
    Holmbladsgade 62
    2300 København S
Vælg variation
Vælg variation