who_001.jpg
who_002.jpg

2 for 1 på billetter til pladeaktuelle og anmelderroste Vinnie Who på Forbrændingen d. 29. oktober

80,- / 160,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

2 for 1 på billetter til pladeaktuelle og anmelderroste Vinnie Who på Forbrændingen d. 29. oktober

Vinnie Who

Skribent: Maja Buur Bækgaard


Vinnie Who har markeret sig som en af Danmarks store upcoming kunstnere. Bag det androgyne navn gemmer sig Niels Bagge Hansen, der har en baggrund i Indie-rock. Med backingband, blæsere og korpiger, og en masse energi, er der lagt i kakkelovnen til et brag af en fest når Vinnie Who optræder på Forbrændingen.

Vinnie Who bevæger sig i et lydunivers bestående af pop med svedige discorytmer,  lys feminin vokal og kølige synths. Generelt er musikken meget sammensat og varierende, og hvis man endnu ikke har givet det en lytter, er man virkelig gået glip af noget. Så smæk Vinnie Who på anlægget og varm op til koncerten på Forbrændingen.

Forbrændingen:

Forbrændingen ligger lige ved Albertslund Station. Tag S-tog B eller B+ fra Hovedbanegården mod Høje Taastrup. Fra stationen tager det 3 minutter at gå til spillestedet. Der er skilte på stationen mod Forbrændingen.

Betingelser

  • Kan indløses fra 29.10.2010 til 27.01.2011.

Max. 100 værdibeviser til salg.

Gælder til koncerten d. 29 oktober 2010 kl. 21.Information

Anmeldelser

Gaffa

"Vinnie Who står for gedigen kvalitetspop med kant og personlighed. De kølige synths, høje vokaler og pumpende diskorytmer er fællesnævnere på Then I Met You, men de dækker over et sammensat og varieret udtryk."

Set på www.gaffa.dk

Aftalepart

Forbrændingen
CVR: ??
  • Forbrændingen
    Forbrændingen
    Vognporten 11
    2620 Albertslund
Vælg variation
Vælg variation