Stemningsfuldt og
veltilberedt
Journalist: Wendy Beekhuis
Fotograf: Paw Ager
Mintgrønne borde med patina, gamle
filmplakater på væggene, tunge leksika som menukort, hvidmalede
gulve, hyggebelysning, gamle tallerkenrækker og ølkasser,
forskellige stole rundt om hver bord, en gammel grammofon i hjørnet
og afdæmpet musik. Ja, stemningen fejler bestemt ingenting Hos
Mille, og det gør maden så sandelig heller ikke.
Hos Mille ligger på hyggelige Victor
Borges Plads ved Nordre Frihavnsgade på Østerbro. Deres
vision er at lave lækker kvalitetsmad til overkommelige priser,
ligesom det også er vigtigt, at gæsterne får en god oplevelse i de
hyggelige rammer.
Fotografen Paw og jeg var så heldige
at få lov til at smage maden efter de fine billeder var i kassen.
Og det fortrød vi ikke et sekund. Ikke nok med at anretningerne var
virkelig fine, så var maden også rigtig veltilberedt og lækker. Vi
smagte fiskesuppe, andebryst, oksefilet og den lækre crème brûlée,
der overraskede ved at have en kerne af hindbær. Mmm… Det var
lækkert, og jeg tror, at jeg vil forsøge at lokke kæresten
med derned til en romantisk 3 retters middag.
I kan vælge imellem følgende:
Forret
Fransk
fiskesuppe med pernod og safran.
Bagt
torsk med æble og rødløgsmarmelade samt anis syltede
rødbeder.
Hovedret
Rosastegt
andebryst med ratatouille af asparges, svampe og porrer samt en
kirsebærmarmelade.
Grillet
argentinsk oksefilet med chiliristede rodfrugter og en kraftig
portvinssauce.
Dessert
Crème
brûlée med sambuca-marinerede hindbær.
Mørk
chokoladefondant med lys chokolademousse.
Rigtig
god fornøjelse Hos Mille.